SANCAR BAŞVURUSUNU YAPTI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2018 - 21:33, Güncelleme: 30.04.2018 - 21:47 4271+ kez okundu.
 

SANCAR BAŞVURUSUNU YAPTI

Belediye Meclis Üyeliği ve ardından önceki dönem CHP Denizli İl Başkanı olan Teoman Sancar, bu gün genel merkeze giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki dönem Denizli İl Başkanlığı görevinde bulunan Teoman Sancar, 24 Haziran da yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP Genel Merkezine giderek  milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Uzun yıllar boyunca, partinin çeşitli kademelerinde görev yapan, belediye meclis üyeliği ve ardından Denizli İl Başkanlığı görevini üstlenen Haşim Teoman Sancar, 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Denizli'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.  İl Başkanlığı görevi süresince yönetiminde yer alan CHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Tevfik Kendirli, İl Sekreteri Hasan Alkan  ve İsmail Sarıkaya ile birlikte genel merkeze giden Sancar, "Yarınlarımız, geleceğimiz için bir yola çıktık" sözleri ile başvurusunu duyurdu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürümeye devam edeceklerini kaydeden Sancar, "Denizlimizi ve partimizi temsil etmek gururu ile milletime ve memleketime hizmet aşkı ve heyecanı içinde başvurumu yaptım.  Daha mutlu, daha adaletli ve daha özgür, yaşanabilir bir Türkiye için bir yola çıktık. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. 
Belediye Meclis Üyeliği ve ardından önceki dönem CHP Denizli İl Başkanı olan Teoman Sancar, bu gün genel merkeze giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisinin önceki dönem Denizli İl Başkanlığı görevinde bulunan Teoman Sancar, 24 Haziran da yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP Genel Merkezine giderek  milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Uzun yıllar boyunca, partinin çeşitli kademelerinde görev yapan, belediye meclis üyeliği ve ardından Denizli İl Başkanlığı görevini üstlenen Haşim Teoman Sancar, 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Denizli'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

İl Başkanlığı görevi süresince yönetiminde yer alan CHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Tevfik Kendirli, İl Sekreteri Hasan Alkan  ve İsmail Sarıkaya ile birlikte genel merkeze giden Sancar, "Yarınlarımız, geleceğimiz için bir yola çıktık" sözleri ile başvurusunu duyurdu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürümeye devam edeceklerini kaydeden Sancar, "Denizlimizi ve partimizi temsil etmek gururu ile milletime ve memleketime hizmet aşkı ve heyecanı içinde başvurumu yaptım.  Daha mutlu, daha adaletli ve daha özgür, yaşanabilir bir Türkiye için bir yola çıktık. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.