LOKANTADA CİNAYET!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2018 - 21:03, Güncelleme: 09.04.2018 - 21:03 4242+ kez okundu.
 

LOKANTADA CİNAYET!

Lokantada tüfekle vurularak öldürüldü
Evli ve 3 çocuk babası Serkan Dağ, İlbade Mahallesi Örnek Caddesi'ndeki lokantada, bugün saat 05.00'te, av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Lokantadan silah sesi duyanların polise ihbarıyla Dağ'ın cesedinin bulunduğu belirtildi. Olay yerinde polis ekiplerinin inceleme yapmasının ardından Dağ'ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Dağ'ın katil zanlısının kim olduğunun belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- 
Lokantada tüfekle vurularak öldürüldü

Evli ve 3 çocuk babası Serkan Dağ, İlbade Mahallesi Örnek Caddesi'ndeki lokantada, bugün saat 05.00'te, av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Lokantadan silah sesi duyanların polise ihbarıyla Dağ'ın cesedinin bulunduğu belirtildi. Olay yerinde polis ekiplerinin inceleme yapmasının ardından Dağ'ın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Dağ'ın katil zanlısının kim olduğunun belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.