ARAÇ BİR ANDA HAREKET EDİNCE!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2018 - 16:27, Güncelleme: 24.03.2018 - 16:39 4005+ kez okundu.
 

ARAÇ BİR ANDA HAREKET EDİNCE!

Bornoz Günü için Denizli'ye gelen ünlü sanatçı İrem Derici bir anlık dalgınlık sonucu...
Denizli'de bu gün gerçekleştirilen bornoz tanıtım etkinlikleri için düzenlenen kortej yürüyüşüne katılan ses sanatçısı İrem Derici, korteje katıldığı üstü açık nostalji arabasında düşme tehlikesi yaşadı. Kortejde üstü açık araçtan hayranlarını selamlayan sanatçı, kortejdeki diğer araçların korna sesi ile bir anda arkasını döndü ve dizleri üzerinde düştü. Bindiği aracın hareket etmesi ile düşme tehlikesi yaşayan sanatçıyı yanındakiler tuttu. Aracın aniden hareket etmesi ile düşme tehlikesi yaşayan Derici'nin o anı objektiflere böyle yansıdı. Popçu İrem Derici 2014 yılında Denizlili radyo programcısı Rıza Esendemir ile evlenip yaklaşık bir yıl sonra da boşanmıştı.  Yaşanan kısa süreli paniği üzerinden atan sanatçı irem Derici, tekrar araçta yerini alarak Denizlileri selamladı. Derici'nin yaşadığı korku yüzüne yansımış olsada yaşananlara çok fazla aldırış etmeden korteji tamamladı.  (İHA)
Bornoz Günü için Denizli'ye gelen ünlü sanatçı İrem Derici bir anlık dalgınlık sonucu...

Denizli'de bu gün gerçekleştirilen bornoz tanıtım etkinlikleri için düzenlenen kortej yürüyüşüne katılan ses sanatçısı İrem Derici, korteje katıldığı üstü açık nostalji arabasında düşme tehlikesi yaşadı. Kortejde üstü açık araçtan hayranlarını selamlayan sanatçı, kortejdeki diğer araçların korna sesi ile bir anda arkasını döndü ve dizleri üzerinde düştü. Bindiği aracın hareket etmesi ile düşme tehlikesi yaşayan sanatçıyı yanındakiler tuttu. Aracın aniden hareket etmesi ile düşme tehlikesi yaşayan Derici'nin o anı objektiflere böyle yansıdı.
Popçu İrem Derici 2014 yılında Denizlili radyo programcısı Rıza Esendemir ile evlenip yaklaşık bir yıl sonra da boşanmıştı. 

Yaşanan kısa süreli paniği üzerinden atan sanatçı irem Derici, tekrar araçta yerini alarak Denizlileri selamladı. Derici'nin yaşadığı korku yüzüne yansımış olsada yaşananlara çok fazla aldırış etmeden korteji tamamladı. 

(İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.