Öğrenci servisi devrildi: 6 yaralı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2018 - 12:49, Güncelleme: 27.02.2018 - 13:18 3428+ kez okundu.
 

Öğrenci servisi devrildi: 6 yaralı

DENİZLİ'nin Çivril ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencilerinin içinde bulunduğu servis minibüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, devrildi. Kazada, 6 öğrenci hafif yaralandı.
Kaza, saat 08.30 sıralarında, İnceköy Mahallesi Çivril yolunda meydana geldi. Çivril yönünde giden Ramazan K. yönetimindeki 20 LJ 400 plakalı öğrenci servis minibüsü, kontrolden çıkıp, devrildi. Ortaokul ve lise öğrencilerinin içinde bulunduğu servis minibüsünün devrildiğini görenler, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralanan 6 öğrenciyi ambulanslarla Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Minibüs şoförü Ramazan K. ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Sağlık durumlarının iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği belirtilen öğrencilerin, Seraserli Mahallesi'nden ilçe merkezindeki okullara gittiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli), (DHA) -  
DENİZLİ'nin Çivril ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencilerinin içinde bulunduğu servis minibüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, devrildi. Kazada, 6 öğrenci hafif yaralandı.

Kaza, saat 08.30 sıralarında, İnceköy Mahallesi Çivril yolunda meydana geldi. Çivril yönünde giden Ramazan K. yönetimindeki 20 LJ 400 plakalı öğrenci servis minibüsü, kontrolden çıkıp, devrildi. Ortaokul ve lise öğrencilerinin içinde bulunduğu servis minibüsünün devrildiğini görenler, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralanan 6 öğrenciyi ambulanslarla Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Minibüs şoförü Ramazan K. ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Sağlık durumlarının iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği belirtilen öğrencilerin, Seraserli Mahallesi'nden ilçe merkezindeki okullara gittiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli), (DHA) -
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.