zxczx

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2018 - 20:33, Güncelleme: 08.02.2018 - 20:33 3010+ kez okundu.
 

zxczx

Akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize bir araştırma ve iş merkezi olan TEKNOKEN'te kaçak sigaranın ardından cinsel içerikli hap...
Pamukkale Üniversitesi bünyesinde akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize bir araştırma ve iş merkezi olarak Bakanlar Kurulu’nun 18.01.2007 tarih ve 2007/11593 sayılı kararı ile kurulan TEKNOKENT'e skandallar bitmiyor. Dün KOM Şube ekipleri tarafından yapılan baskınla gündeme gelen TEKNOKENT bu gün yine en çok konuşulan haberler arasında yerini aldı.  TEKNOKENT bünyesinde faaliyet gösteren bir iş yerine yönelik yapılan operasyonda 8 bin kaçak elektronik sigara bulunmuştu. Yapılan baskına dair detaylar ise bugün gün yüzüne çıktı. Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent binasında faaliyet gösteren bir işyerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda yaklaşık 700 adet elektronik sigara, 6 bin adede yakın elektronik sigara likiti, bin 100 adet sigara ısıtıcısına takılan minyatür sigara, 220 adet sigara filtresi olmak üzere toplam 8 bin adede yakın kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara likiti yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Ayrıca aramalarda 70 adet kaçak kol saati, parfüm, kulaklık ve yaklaşık 400 adet cinsel içerikli ürün bulunarak el konuldu. Yakalanan kaçak malzemelerle ilgili olarak 1 şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. 
Akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize bir araştırma ve iş merkezi olan TEKNOKEN'te kaçak sigaranın ardından cinsel içerikli hap...

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize bir araştırma ve iş merkezi olarak Bakanlar Kurulu’nun 18.01.2007 tarih ve 2007/11593 sayılı kararı ile kurulan TEKNOKENT'e skandallar bitmiyor. Dün KOM Şube ekipleri tarafından yapılan baskınla gündeme gelen TEKNOKENT bu gün yine en çok konuşulan haberler arasında yerini aldı. 

TEKNOKENT bünyesinde faaliyet gösteren bir iş yerine yönelik yapılan operasyonda 8 bin kaçak elektronik sigara bulunmuştu. Yapılan baskına dair detaylar ise bugün gün yüzüne çıktı. Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent binasında faaliyet gösteren bir işyerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda yaklaşık 700 adet elektronik sigara, 6 bin adede yakın elektronik sigara likiti, bin 100 adet sigara ısıtıcısına takılan minyatür sigara, 220 adet sigara filtresi olmak üzere toplam 8 bin adede yakın kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara likiti yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Ayrıca aramalarda 70 adet kaçak kol saati, parfüm, kulaklık ve yaklaşık 400 adet cinsel içerikli ürün bulunarak el konuldu.
Yakalanan kaçak malzemelerle ilgili olarak 1 şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.