UYUŞTURUCU KURYESİ YAKAYI ELE VERDİ!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2018 - 20:29, Güncelleme: 29.01.2018 - 20:51 3433+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU KURYESİ YAKAYI ELE VERDİ!

Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Denizli polisi, hediyelik eşya içerisinde kente sokulmaya çalışılan metamfetamin maddesi ve bir eve yapılan operasyonda 1 kilo 140 gram esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Ankara-Denizli karayolunda kontrol yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir yolcu otobüsünde tedirgin davranışlar sergileyen Z.T. isimli kadının üzerinde ve yanındaki çantalarda bir kısmı hediyelik eşya içerisine, bir kısmı çanta astarına gizlenmiş vaziyette toplam 200 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Zehir tacirlerinin kuryesi olarak İstanbul’dan kente uyuşturucu madde sevk etmeye çalıştığı anlaşılan şüphelinin bağlantılı olduğu yabancı uyruklu S.A.H. da Çatalçeşme bölgesinde suçüstü yakalandı.  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bir diğer çalışmada ise Kınıklı Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yapılan bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda satışa hazır toplam 1 kilo 140 gram esrar maddesi ele geçirilirken, B.T. isimli şahıs gözaltına alındı.  Uyuşturucu madde ticareti suçundan adli mercilere sevk edilen Z.T., S.AH. ve B.T. tutuklandı.  DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABER DENİZLİ - DENİZLİ HABERLERİ - HABERLER DENİZLİ - DENİZLİKENTHABER - PAMUKKALE - MERKEZEFENDİ - 
Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Denizli polisi, hediyelik eşya içerisinde kente sokulmaya çalışılan metamfetamin maddesi ve bir eve yapılan operasyonda 1 kilo 140 gram esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Ankara-Denizli karayolunda kontrol yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir yolcu otobüsünde tedirgin davranışlar sergileyen Z.T. isimli kadının üzerinde ve yanındaki çantalarda bir kısmı hediyelik eşya içerisine, bir kısmı çanta astarına gizlenmiş vaziyette toplam 200 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Zehir tacirlerinin kuryesi olarak İstanbul’dan kente uyuşturucu madde sevk etmeye çalıştığı anlaşılan şüphelinin bağlantılı olduğu yabancı uyruklu S.A.H. da Çatalçeşme bölgesinde suçüstü yakalandı. 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bir diğer çalışmada ise Kınıklı Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yapılan bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda satışa hazır toplam 1 kilo 140 gram esrar maddesi ele geçirilirken, B.T. isimli şahıs gözaltına alındı. 
Uyuşturucu madde ticareti suçundan adli mercilere sevk edilen Z.T., S.AH. ve B.T. tutuklandı. 

DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABER DENİZLİ - DENİZLİ HABERLERİ - HABERLER DENİZLİ - DENİZLİKENTHABER - PAMUKKALE - MERKEZEFENDİ - 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.