GEREKLİ TALİMATLAR VERİLDİ!

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 17:40, Güncelleme: 24.01.2018 - 17:48 3289+ kez okundu.
 

GEREKLİ TALİMATLAR VERİLDİ!

Maliye Bakanlığı tarafından ÖTV ve Basit usul vergilendirme kapsamında yeniden bir düzenlemeye gidilecek!
Başbakan Binali Yıldırım Ankara’da TESK binasında 81 ilin Esnaf Odaları Birliği Başkanlarının katılımıyla düzenlenen ’Esnaf Buluşması’ toplantısında ÖTV’nin tüm ticariaraçlarda kaldırılması, esnafın tabi olduğu basit usul vergisinin kapsam dışı bırakılması yönünde çalışma yapılması için ilgili bakanlıklara talimat verdiği öğrenildi. Sabahın seyrinden akşamın geç saatine kadar direksiyon başında ekmeğinin mücadelesini veren ticari araç sahibi esnaf sanatkarlarımız için tüm ticari araç alımlarında ÖTV’nin kaldırılması için ciddi bir çalışma başlatıldığı öğrenildi. Bunun müjdesinin önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekleniyor. BASİT USUL VERGİ KAPSAM DIŞI Yine Başbakan Yıldırım, el emeği göz nuru üretim yapan esnaf ve sanatkarların tabi olduğu basit usul verginin tamamen kapsam dışı bırakılması için çalışma yapılması talimatı verdi. (İHA)
Maliye Bakanlığı tarafından ÖTV ve Basit usul vergilendirme kapsamında yeniden bir düzenlemeye gidilecek!

Başbakan Binali Yıldırım Ankara’da TESK binasında 81 ilin Esnaf Odaları Birliği Başkanlarının katılımıyla düzenlenen ’Esnaf Buluşması’ toplantısında ÖTV’nin tüm ticariaraçlarda kaldırılması, esnafın tabi olduğu basit usul vergisinin kapsam dışı bırakılması yönünde çalışma yapılması için ilgili bakanlıklara talimat verdiği öğrenildi.

Sabahın seyrinden akşamın geç saatine kadar direksiyon başında ekmeğinin mücadelesini veren ticari araç sahibi esnaf sanatkarlarımız için tüm ticari araç alımlarında ÖTV’nin kaldırılması için ciddi bir çalışma başlatıldığı öğrenildi. Bunun müjdesinin önümüzdeki günlerde açıklanmasını bekleniyor.

BASİT USUL VERGİ KAPSAM DIŞI

Yine Başbakan Yıldırım, el emeği göz nuru üretim yapan esnaf ve sanatkarların tabi olduğu basit usul verginin tamamen kapsam dışı bırakılması için çalışma yapılması talimatı verdi.

(İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.