BUZLU YOLLAR TEHLİKE SAÇIYOR!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2018 - 15:55, Güncelleme: 17.01.2018 - 15:55 3216+ kez okundu.
 

BUZLU YOLLAR TEHLİKE SAÇIYOR!

Buzlanan karayolundaki kazalar kamerada
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Tavas ilçesinde, buzlanan karayolunda 2 otomobilin kayarak takla atması, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Denizli- Muğla Karayolu üzeri Tavas ilçesinin Sarıabat Mahallesi kavşağı yakınında bu sabah arka arkaya meydana gelen kazalar, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca görüntülendi. Denizli'den Muğla yönüne giden Gülçin Dinç (29), buzlanan yolda, yönetimindeki 09 RZ 054 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkarak kayan otomobil, akaryakıt istasyonunun yanındaki tarlaya devrildi. İstasyon çalışanları, yardıma koşarken, ikinci kaza meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan diğer kaza da aynı şekilde oldu. Rıfat Direk'in kullandığı 20 DT 15 015 plakalı otomobil, buzlanan yolda kayıp, istasyonun önündeki duvara çarparak takla attı. Her iki kazada da sürücüler hafif  yaralandı. Yaralılar ambulansta ayakta tedavi edildi.   ( DENİZLİ HABER * HABER DENİZLİ * DENİZLİ HABERLERİ * HABERLER DENİZLİ * DENİZLİKENTHABER )
Buzlanan karayolundaki kazalar kamerada

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Tavas ilçesinde, buzlanan karayolunda 2 otomobilin kayarak takla atması, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Denizli- Muğla Karayolu üzeri Tavas ilçesinin Sarıabat Mahallesi kavşağı yakınında bu sabah arka arkaya meydana gelen kazalar, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca görüntülendi. Denizli'den Muğla yönüne giden Gülçin Dinç (29), buzlanan yolda, yönetimindeki 09 RZ 054 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkarak kayan otomobil, akaryakıt istasyonunun yanındaki tarlaya devrildi. İstasyon çalışanları, yardıma koşarken, ikinci kaza meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan diğer kaza da aynı şekilde oldu. Rıfat Direk'in kullandığı 20 DT 15 015 plakalı otomobil, buzlanan yolda kayıp, istasyonun önündeki duvara çarparak takla attı. Her iki kazada da sürücüler hafif  yaralandı. Yaralılar ambulansta ayakta tedavi edildi.

 

( DENİZLİ HABER * HABER DENİZLİ * DENİZLİ HABERLERİ * HABERLER DENİZLİ * DENİZLİKENTHABER )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.