SİZCE BU TARTIŞMA NEREYE VARIR?

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2018 - 23:15, Güncelleme: 09.01.2018 - 08:29 3107+ kez okundu.
 

SİZCE BU TARTIŞMA NEREYE VARIR?

Denizli'de gündem bir anda değişti!
Bu gün akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf karesi Denizli'de son saatlerin en çok konuşulan konusu oldu. İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk ve Pamukkale İlçe Başkanı Adem Supçin tarafından, "PKK cenazesine taziye çadırı gönderiliyor" sözleri, gündemi bir anda değiştirdi. İyi Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, "HDP bayrağı ile cenaze kaldırılan yerde taziye çadırı hizmeti verilmiş.(Not; İlk paylaşım saatinden 1,5 saat sonra emniyet ‘den verilen bilgiye göre cenaze üzerindeki bayrak p.k.k bayrağı değilmiş.)" ifadelerine yer vermişti.  İDDİALARA CEVAP! Sosyal medya ortamında dakikalar içinde yüzlerce paylaşım alan görüntüler üzerine ÖDP Denizli İl Başkanı Orhun Çoban'dan bir açıklama geldi. Çoban, söz konusu bayrağın Devrimci Yol Bayrağı olduğunu ifade ederek, "Bizler İYİ Parti gibi partilerin provokasyon amacıyla neler yapabileceğini biliyoruz. Rusya konsolosluğu diye Hollanda konsolosluğuna yumurta fırlatan dünyadan, Türkiye’den bihaber bu kişilerin Devrimci YOL bayrağı için PKK bayrağı diyerek paylaşması provokatörlüktür." dedi.  Bir süre sonra ölen kişinin ÖDP İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Göktaş olduğu, tabutuna örtülen bayrağın da ÖDP’nin 1980 öncesi yapılanması olan Devrimci Yol’un bayrağı olduğu öğrenildi. Peki sizce bu tartışma nereye varır?                                                                                                                             DENİZLİ HABER * HABRE DENİZLİ * DENİZLİ HABERLERİ * HABERLER DENİZLİ  
Denizli'de gündem bir anda değişti!

Bu gün akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf karesi Denizli'de son saatlerin en çok konuşulan konusu oldu. İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk ve Pamukkale İlçe Başkanı Adem Supçin tarafından, "PKK cenazesine taziye çadırı gönderiliyor" sözleri, gündemi bir anda değiştirdi.

İyi Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, "HDP bayrağı ile cenaze kaldırılan yerde taziye çadırı hizmeti verilmiş.(Not; İlk paylaşım saatinden 1,5 saat sonra emniyet ‘den verilen bilgiye göre cenaze üzerindeki bayrak p.k.k bayrağı değilmiş.)" ifadelerine yer vermişti. 

İDDİALARA CEVAP!

Sosyal medya ortamında dakikalar içinde yüzlerce paylaşım alan görüntüler üzerine ÖDP Denizli İl Başkanı Orhun Çoban'dan bir açıklama geldi. Çoban, söz konusu bayrağın Devrimci Yol Bayrağı olduğunu ifade ederek, "Bizler İYİ Parti gibi partilerin provokasyon amacıyla neler yapabileceğini biliyoruz. Rusya konsolosluğu diye Hollanda konsolosluğuna yumurta fırlatan dünyadan, Türkiye’den bihaber bu kişilerin Devrimci YOL bayrağı için PKK bayrağı diyerek paylaşması provokatörlüktür." dedi. 

Bir süre sonra ölen kişinin ÖDP İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Göktaş olduğu, tabutuna örtülen bayrağın da ÖDP’nin 1980 öncesi yapılanması olan Devrimci Yol’un bayrağı olduğu öğrenildi.

Peki sizce bu tartışma nereye varır?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DENİZLİ HABER * HABRE DENİZLİ * DENİZLİ HABERLERİ * HABERLER DENİZLİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.