KIŞ TURİZMİ HAVASINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2017 - 17:23, Güncelleme: 31.12.2017 - 17:23 2931+ kez okundu.
 

KIŞ TURİZMİ HAVASINDA

Yeni yıl coşkusu bir yana Denizli'nin öyle bir ilçesi var ki ilçe halkı bir yana, komşu illerden insanlar kar keyfini yaşamak için o ilçeye koşuyor.
Kış aylarından Denizli'nin en sert hava şartlarının yaşandığı Çameli'de vatandaşlar yeni yıla kar keyfini yaşayarak giriyor. Hatta öyle ki, çevre ilçelerden bir çok vatandaş ilçeye gelerek kar keyfini yaşıyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye düştüğü bin 500 rakımlı Tuzlabeli ve Kırkbudak mevkisine gelen vatandaşlar, kalınlığı 30 santimetreyi bulan karda eğlenceli dakikalar yaşıyor. Bölgeye gelen bazı vatandaşlar yanlarında getirdikleri leğen ve naylonlarla kayak yaparken, bazıları da kar üzerinde mangal keyfini yaşadı. Çocuklar ve bazı vatandaşlar ise kardan adam yapıp kartopu oynadı. Muğla İli Ortaca ,Dalaman ve çevre ilçelere kar yağmadığı için çok sayıda vatandaş kar görmek için Tuzlabeli mevkisine geldiğini anlatan Polat Güzel isimli vatandaş, “Burası kayak merkezi değil ama yinede vatandaşlar kaymaya çalışıyor. Bazıları, yanlarında naylon bazıları da leğen getirmiş. Bunlarla aşağıya kayıp ip yardımıyla çıkıyorlar.”                                                                                                                                                                                                                                      DENİZLİ HABERLER - DENİZLİ HABERLERİ - HABER DENİZLİ  - DENİZLİ HABER - HABERLER DENİZLİDEN
Yeni yıl coşkusu bir yana Denizli'nin öyle bir ilçesi var ki ilçe halkı bir yana, komşu illerden insanlar kar keyfini yaşamak için o ilçeye koşuyor.

Kış aylarından Denizli'nin en sert hava şartlarının yaşandığı Çameli'de vatandaşlar yeni yıla kar keyfini yaşayarak giriyor. Hatta öyle ki, çevre ilçelerden bir çok vatandaş ilçeye gelerek kar keyfini yaşıyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye düştüğü bin 500 rakımlı Tuzlabeli ve Kırkbudak mevkisine gelen vatandaşlar, kalınlığı 30 santimetreyi bulan karda eğlenceli dakikalar yaşıyor. Bölgeye gelen bazı vatandaşlar yanlarında getirdikleri leğen ve naylonlarla kayak yaparken, bazıları da kar üzerinde mangal keyfini yaşadı. Çocuklar ve bazı vatandaşlar ise kardan adam yapıp kartopu oynadı.

Muğla İli Ortaca ,Dalaman ve çevre ilçelere kar yağmadığı için çok sayıda vatandaş kar görmek için Tuzlabeli mevkisine geldiğini anlatan Polat Güzel isimli vatandaş, “Burası kayak merkezi değil ama yinede vatandaşlar kaymaya çalışıyor. Bazıları, yanlarında naylon bazıları da leğen getirmiş. Bunlarla aşağıya kayıp ip yardımıyla çıkıyorlar.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DENİZLİ HABERLER - DENİZLİ HABERLERİ - HABER DENİZLİ  - DENİZLİ HABER - HABERLER DENİZLİDEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.