“O SÜRE UZATILDI”

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2017 - 13:57, Güncelleme: 18.12.2017 - 13:57 3185+ kez okundu.
 

“O SÜRE UZATILDI”

Milletvekili Şahin Tin’den çiftçilere önemli uyarı...
  AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı. Milletvekili Şahin Tin, yayımlanan yönetmeliğe göre 30 Haziran’da sona eren 2017 ürün yılı çiftçi kayıt sistemine kayıt süresinin 31 Aralık 2017 tarihine kadar uzatıldığı söyledi. Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2017 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kaydını 30 Haziran‘a kadar yaptıramayan ve bu nedenle borç ertelemeden ve desteklemelerden faydalanamayacak olan çiftçilerimize büyük kolaylık, ÇKS kayıt süresi 31 Aralık 2017‘ye kadar uzatıldı. Çiftçilerimize hayırlı olsun.”                                                                                                   DENİZLİ HABERLERİ - HABER DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABERLER DENİZLİ - 
Milletvekili Şahin Tin’den çiftçilere önemli uyarı...

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı. Milletvekili Şahin Tin, yayımlanan yönetmeliğe göre 30 Haziran’da sona eren 2017 ürün yılı çiftçi kayıt sistemine kayıt süresinin 31 Aralık 2017 tarihine kadar uzatıldığı söyledi.

Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2017 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kaydını 30 Haziran‘a kadar yaptıramayan ve bu nedenle borç ertelemeden ve desteklemelerden faydalanamayacak olan çiftçilerimize büyük kolaylık, ÇKS kayıt süresi 31 Aralık 2017‘ye kadar uzatıldı. Çiftçilerimize hayırlı olsun.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DENİZLİ HABERLERİ - HABER DENİZLİ - DENİZLİ HABER - HABERLER DENİZLİ - 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.