ÇEYREK TONLUK CANAVAR!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2017 - 11:40, Güncelleme: 14.11.2017 - 11:40 3465+ kez okundu.
 

ÇEYREK TONLUK CANAVAR!

Geçtiğimiz günlerde Denizli'nin Çiviril İlçesinde hayvanlara ve insanlara saldırarak, 1'i kadın ve 2 köpeği yaralayan çeyrek tonluk domuz vurularak öldürüldü.
Çivril'de yaşayan vatandaşların başbelası haline gelen çeyrek tonluk domuzu avlamak için ünlü avcı Selçuk Poslu, 250 kiloluk bir canavarı daha etkisiz hale getirdi. Çivril İlçesi, Belence Mahallesinde bir kadına saldırarak yaralanmasına sebep olan yaban domuz, iki köpeği de ağır bir şekilde yaraladığı ileri sürülmüştü. Bu durum üzerine dev domuzun peşine düşen Selçuk Poslu, 1 saat boyunca iz sürdü ve domuzun izine rastladı. İki saatlik kovalamaca sonrası dev canavar etkisiz hale getirildi. Yaban Domuzunun etkisiz hale getirilmesiyle birlikte çiftçiler, rahat bir nefes aldı. Selçuk Poslu, etkisiz hale getirdiği Çivril Canavarı ile foto çekilmeyi de ihmal etmedi.  
Geçtiğimiz günlerde Denizli'nin Çiviril İlçesinde hayvanlara ve insanlara saldırarak, 1'i kadın ve 2 köpeği yaralayan çeyrek tonluk domuz vurularak öldürüldü.

Çivril'de yaşayan vatandaşların başbelası haline gelen çeyrek tonluk domuzu avlamak için ünlü avcı Selçuk Poslu, 250 kiloluk bir canavarı daha etkisiz hale getirdi. Çivril İlçesi, Belence Mahallesinde bir kadına saldırarak yaralanmasına sebep olan yaban domuz, iki köpeği de ağır bir şekilde yaraladığı ileri sürülmüştü.

Bu durum üzerine dev domuzun peşine düşen Selçuk Poslu, 1 saat boyunca iz sürdü ve domuzun izine rastladı. İki saatlik kovalamaca sonrası dev canavar etkisiz hale getirildi. Yaban Domuzunun etkisiz hale getirilmesiyle birlikte çiftçiler, rahat bir nefes aldı. Selçuk Poslu, etkisiz hale getirdiği Çivril Canavarı ile foto çekilmeyi de ihmal etmedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.