1 AY SONRA İKİNCİ KADIN CİNAYETİ!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2017 - 07:57, Güncelleme: 03.11.2017 - 08:47 3473+ kez okundu.
 

1 AY SONRA İKİNCİ KADIN CİNAYETİ!

Barışma teklifine cevap alamayan erkek arkadaşı tarafından öldürülen bir kadın cinayeti daha Denizli'de yaşandı. Bundan 36 gün önce, 27 Eylül'de, erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen Pınar Eliuz'un ardından bir cinayet haberi daha Denizli'den geldi. 
Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre Kenan P. isimili şahıs, eski kız arkadaşı Yasemin T. ile konuşmak için genç kadının yaşadığı eve geldi.  Yasemin T. ile yeniden beraber olmak isteyen Kenan P.'ye genç kadın olumsuz cevap verince ikili arasında tartışma çıktı. iddiaya göre; kadın çıkan tartışma sırasında camdan imdat çığlıkları attı fakat sesini duyuramadı. tartışma daha da büyüyünce Kenan P. Yasemin T'yi mutfaktan kaptığı bıçakla bıçakladı. kanlar içinde kalan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan tartışma sırasında evde bulunan Yasemin T'nin engelli çocuğu amcasını arayarak durumu haber verdi. durumu hemen polis ekiplerine haber verilirken olay yerine gelen polis genç kadının cansız bedeni ile karşılaştı.  Olayın ardından kayıplara karışan Kenan T. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.  Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Barışma teklifine cevap alamayan erkek arkadaşı tarafından öldürülen bir kadın cinayeti daha Denizli'de yaşandı. Bundan 36 gün önce, 27 Eylül'de, erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen Pınar Eliuz'un ardından bir cinayet haberi daha Denizli'den geldi. 

Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre Kenan P. isimili şahıs, eski kız arkadaşı Yasemin T. ile konuşmak için genç kadının yaşadığı eve geldi.  Yasemin T. ile yeniden beraber olmak isteyen Kenan P.'ye genç kadın olumsuz cevap verince ikili arasında tartışma çıktı. iddiaya göre; kadın çıkan tartışma sırasında camdan imdat çığlıkları attı fakat sesini duyuramadı. tartışma daha da büyüyünce Kenan P. Yasemin T'yi mutfaktan kaptığı bıçakla bıçakladı. kanlar içinde kalan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan tartışma sırasında evde bulunan Yasemin T'nin engelli çocuğu amcasını arayarak durumu haber verdi. durumu hemen polis ekiplerine haber verilirken olay yerine gelen polis genç kadının cansız bedeni ile karşılaştı.  Olayın ardından kayıplara karışan Kenan T. ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. 

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.