GÜMÜŞLER'DE VAHŞET!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2017 - 22:22, Güncelleme: 28.10.2017 - 23:20 3444+ kez okundu.
 

GÜMÜŞLER'DE VAHŞET!

Denizli'nin Gültepe Mahallesi, Gümüşler Bulvarı, Alparslan Mahallesi üzerindeki bir ev de yaşananlar tüyler ürpertti.
İddiaya göre, 24 yaşındaki Abdullah Genişol, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı annesi 45 yaşındaki Şennur Genişol ile tartışmaya başladı. İkili arasında süren tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Cinnet getiren Abdullah Genişol, eline geçirdiği çekiçle annesine üst üste darbeler indirdi. Bununla yetimeyen gözü dönmüş katil, daha sonra 15 yaşındaki kardeşi Muhammet Genişol’u yanına çağırdı. Abdullah Genişol, kardeşinin kafasına da bir çekiç darbesi indirdi. Aldığı çekiç darbesinin ardından hemen bakona kaçıp aşağıya atlayan küçük çocuk komşulardan yardım istedi. Tüm bu olaylar yaşandığı sırada annesini öldüren ve kardeşini yaralayan Abdullah Genişol, kendini asarak intihar etti.  Olay yerine gelen emniyet güçleri, evde 2 kişinin cansız bedenine ulaştı. 15 yaşındaki Muhammet Genişol ise, sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken anne ve oğlun cansız bedenleri de otopsi için hastaneye kaldırıldı. 
Denizli'nin Gültepe Mahallesi, Gümüşler Bulvarı, Alparslan Mahallesi üzerindeki bir ev de yaşananlar tüyler ürpertti.

İddiaya göre, 24 yaşındaki Abdullah Genişol, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı annesi 45 yaşındaki Şennur Genişol ile tartışmaya başladı. İkili arasında süren tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Cinnet getiren Abdullah Genişol, eline geçirdiği çekiçle annesine üst üste darbeler indirdi.

Bununla yetimeyen gözü dönmüş katil, daha sonra 15 yaşındaki kardeşi Muhammet Genişol’u yanına çağırdı. Abdullah Genişol, kardeşinin kafasına da bir çekiç darbesi indirdi. Aldığı çekiç darbesinin ardından hemen bakona kaçıp aşağıya atlayan küçük çocuk komşulardan yardım istedi. Tüm bu olaylar yaşandığı sırada annesini öldüren ve kardeşini yaralayan Abdullah Genişol, kendini asarak intihar etti. 

Olay yerine gelen emniyet güçleri, evde 2 kişinin cansız bedenine ulaştı. 15 yaşındaki Muhammet Genişol ise, sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken anne ve oğlun cansız bedenleri de otopsi için hastaneye kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.