KILIÇDAROĞLU'NDAN SÜRPRİZ ZİYARET!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2017 - 19:42, Güncelleme: 11.10.2017 - 20:17 3693+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN SÜRPRİZ ZİYARET!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın Denizli'de olacak.
CHP Denizli İl Binasının açılışını yapmak için yarın Denizli'de olacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, 21. dönem Milletvekili ve Hükumetinin Devlet Bakanı olan Mehmet Kocabatmaz'a bir ziyaret gerçekleştirecek. Son dakika gelişmesi olarak Kılıçdaroğlu'nun programına eklenen ziyaretin nedeninin ise Kocabatmaz'ın ağır bir rahatsızlıkla mücadele etmesi olarak gösterildi. Bülent Ecevit döneminde Devlet Bakanı olarak hizmet veren Kocabatmaz, CHP saflarında siyaset hayatına devam ediyordu. Kocabatmaz son olarak 2009 genel seçimlerinde Denizli'den kontenjan aday adayı olarak seçimlere hazırlanmıştı. Denizli'de çok sevilen ve özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar tarafından büyük taktir ve sevgi toplayan Kocabatmaz şuan 71 yaşında.  Mehmet Kocabatmaz Kimdir: TAVAS-1946, Ali, Havane-Ankara Ü. Veteriner Fakültesi, Fırat Ü. Veteriner Fakültesi Fizyoloji ABD Doktora-İngilizce, Orta Fransızca-Fizyoloji Prof. Dr., Öğretim Üyesi-Fırat ve Selçuk Ü. Veteriner Fakülteleri Dekan Yrd., Fakülte Kurulu ve Yön.Kur. Üyesi, Fizyoloji ABD Bşk., Sağlık Bilimleri Enst. Md., Mesleki Eğitim Fakültesi Dekanı, Selçuk Üniv. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Kurulu Üyesi-XXI inci Dönem Denizli Milletvekili-Devlet Bakanı-Evli, 2 Çocuk babası. 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın Denizli'de olacak.

CHP Denizli İl Binasının açılışını yapmak için yarın Denizli'de olacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, 21. dönem Milletvekili ve Hükumetinin Devlet Bakanı olan Mehmet Kocabatmaz'a bir ziyaret gerçekleştirecek. Son dakika gelişmesi olarak Kılıçdaroğlu'nun programına eklenen ziyaretin nedeninin ise Kocabatmaz'ın ağır bir rahatsızlıkla mücadele etmesi olarak gösterildi. Bülent Ecevit döneminde Devlet Bakanı olarak hizmet veren Kocabatmaz, CHP saflarında siyaset hayatına devam ediyordu. Kocabatmaz son olarak 2009 genel seçimlerinde Denizli'den kontenjan aday adayı olarak seçimlere hazırlanmıştı. Denizli'de çok sevilen ve özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar tarafından büyük taktir ve sevgi toplayan Kocabatmaz şuan 71 yaşında. 

Mehmet Kocabatmaz Kimdir:

TAVAS-1946, Ali, Havane-Ankara Ü. Veteriner Fakültesi, Fırat Ü. Veteriner Fakültesi Fizyoloji ABD Doktora-İngilizce, Orta Fransızca-Fizyoloji Prof. Dr., Öğretim Üyesi-Fırat ve Selçuk Ü. Veteriner Fakülteleri Dekan Yrd., Fakülte Kurulu ve Yön.Kur. Üyesi, Fizyoloji ABD Bşk., Sağlık Bilimleri Enst. Md., Mesleki Eğitim Fakültesi Dekanı, Selçuk Üniv. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Kurulu Üyesi-XXI inci Dönem Denizli Milletvekili-Devlet Bakanı-Evli, 2 Çocuk babası. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.