"BİR LOKMADA BİZDEN"

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2017 - 14:41, Güncelleme: 25.09.2017 - 14:41 3552+ kez okundu.
 

"BİR LOKMADA BİZDEN"

Gıda sektöründe Denizli'de uzun yıllardır hizmet veren işletmelerin başında gelen Pide Dünyası, öyle bir projeyi hayata geçirdi ki, başta hayvan dostları olmak üzere tüm Denizliler'den alkış topladı.
Uzun yıllardır gıda sektöründe adından sıkça söz ettiren firmaların başında gelen Pide Dünyası, bu kez Denizlililerin karşısına çok özel bir projeyle çıktı. Firma tarafından "Sevimli dostlarımız aç kalmasın" başlığı altında duyurulan projede, Pide Dünyası'na gelen mülşterilerin tabaklarında bıraktıkları fazla gıdalar, sokak hayvanları için biriktiriliyor. Firmanın tek ricası ise, "lütfen yemeklerin içinde kürdan, peçete vb. bırakmayınız." oldu.  Konu hakkında kısa bir bilgi paylaşan firma sahibi Bekir Karadaban, "Ülkemizde tabakta bırakılan yemek yılda ortalama 114 kg ediyor. İsraf edilen bu yiyeceklerle yüzlerce sevimli dostumuzun karnı doyabilir. Bizlerde bu anlamda elimizden geldiğince sevimli dostlarımızın aç kalmaması adına üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz." dedi. 
Gıda sektöründe Denizli'de uzun yıllardır hizmet veren işletmelerin başında gelen Pide Dünyası, öyle bir projeyi hayata geçirdi ki, başta hayvan dostları olmak üzere tüm Denizliler'den alkış topladı.

Uzun yıllardır gıda sektöründe adından sıkça söz ettiren firmaların başında gelen Pide Dünyası, bu kez Denizlililerin karşısına çok özel bir projeyle çıktı. Firma tarafından "Sevimli dostlarımız aç kalmasın" başlığı altında duyurulan projede, Pide Dünyası'na gelen mülşterilerin tabaklarında bıraktıkları fazla gıdalar, sokak hayvanları için biriktiriliyor. Firmanın tek ricası ise, "lütfen yemeklerin içinde kürdan, peçete vb. bırakmayınız." oldu. 

Konu hakkında kısa bir bilgi paylaşan firma sahibi Bekir Karadaban, "Ülkemizde tabakta bırakılan yemek yılda ortalama 114 kg ediyor. İsraf edilen bu yiyeceklerle yüzlerce sevimli dostumuzun karnı doyabilir. Bizlerde bu anlamda elimizden geldiğince sevimli dostlarımızın aç kalmaması adına üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.