Gülsem Akıl Küplerinde AIESEC Rüzgarı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2017 - 11:47, Güncelleme: 11.08.2017 - 11:55 4377+ kez okundu.
 

Gülsem Akıl Küplerinde AIESEC Rüzgarı

Eğitimlerine çağdaş yöntem ve yaklaşımlar ile başlayan temelinde çocuğu hayata hazırlamak olan Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi öğrencileri dünyanın farklı kültürleri ile eğitim hayatına devam ediyor.
Servergazi Mahallesinde eğitim hayatına 2 yıl önce merhaba diyen Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi başarılarını artırarak devam ettiriyor. Gülsem Akıl Küplerinin minik öğrencileri dünyanın farklı kültürleri ile etkileşime geçerek eğitim hayatına devam ediyor. Eğitim serüvenine çağdaş yöntem, araç-gereç ve yaklaşımlar ile başlayan Gülsem Akıl Küpleri başarı geleneğini bu yıl da devam ettirdi. MUTLUYUZ, ÖĞRENİYORUZ Geçen yıl hayata geçirdikleri anlamlı etkinliği bu yıl da yaz okulunda devam ettiren Gülsem Akıl Küplerinde AIESEC rüzgarı esmeye devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler Yaz Okulu süresince minik Akıl Küpleriyle vakit geçiriyorlar. AISEC Denizli & Gülsem Akıl Küpleri'nin ortaklaşa yürüttüğü Uluslararası bu muhteşem projede çocuklar farklı kültürlere dair kazanımlar edinmeye devam ediyorlar.
Eğitimlerine çağdaş yöntem ve yaklaşımlar ile başlayan temelinde çocuğu hayata hazırlamak olan Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi öğrencileri dünyanın farklı kültürleri ile eğitim hayatına devam ediyor.

Servergazi Mahallesinde eğitim hayatına 2 yıl önce merhaba diyen Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi başarılarını artırarak devam ettiriyor. Gülsem Akıl Küplerinin minik öğrencileri dünyanın farklı kültürleri ile etkileşime geçerek eğitim hayatına devam ediyor. Eğitim serüvenine çağdaş yöntem, araç-gereç ve yaklaşımlar ile başlayan Gülsem Akıl Küpleri başarı geleneğini bu yıl da devam ettirdi.

MUTLUYUZ, ÖĞRENİYORUZ

Geçen yıl hayata geçirdikleri anlamlı etkinliği bu yıl da yaz okulunda devam ettiren Gülsem Akıl Küplerinde AIESEC rüzgarı esmeye devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler Yaz Okulu süresince minik Akıl Küpleriyle vakit geçiriyorlar. AISEC Denizli & Gülsem Akıl Küpleri'nin ortaklaşa yürüttüğü Uluslararası bu muhteşem projede çocuklar farklı kültürlere dair kazanımlar edinmeye devam ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.