ÇAĞLA HAYATA TUTUNAMADI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2017 - 07:10, Güncelleme: 10.08.2017 - 08:40 4326+ kez okundu.
 

ÇAĞLA HAYATA TUTUNAMADI!

Adı Çağla... Henüz 20 yaşındaydı. Bundan tam 3 yıl önce yakalandı amansız hastalığa. Geriye ise o sözleri kaldı; Donör ol hayat kurtar. Belkide sensin...
Dün Denizli'yi yasa boğan bir ölüm gerçekleşti. Daha hayatının baharında olan genç bir kız çaresizliğe yenik düştü. Bekilli İlçesi'nde yaşayan Çağla Şirin, bundan 3 yıl önce Lösemi hastalığına yakalandı. Ailesi, arkadaşları, tanıyan tanımayan herkes onu hayatta tutabilmek için seferber oldu. Çağla Şirin, uzun zamandır ilik nakli için uygun donör bekliyordu. Ancak zaman onu hayatta tutmaya yetmedi. Bulunamayan donör yüzünden dün hayata gözlerini kapadı.  Şirin'in aile ve arkadaşları ölüm haberiyle birlikte yasa boğuldu. Hayatını kaybeden Çağla Şirin'in küçük kardeşi ise sosyal paylaşım sitesinden ablasının fotoğrafını paylaşarak şu sözleri söyledi, "Ablacığım ben sana doyamamıştım ki daha hani bırakmayacaktık ya birbirimizi yakışmadı bu ablam olmadı nurlar içinde yat canım ablam" ifadelerini kullandı.
Adı Çağla... Henüz 20 yaşındaydı. Bundan tam 3 yıl önce yakalandı amansız hastalığa. Geriye ise o sözleri kaldı; Donör ol hayat kurtar. Belkide sensin...

Dün Denizli'yi yasa boğan bir ölüm gerçekleşti. Daha hayatının baharında olan genç bir kız çaresizliğe yenik düştü. Bekilli İlçesi'nde yaşayan Çağla Şirin, bundan 3 yıl önce Lösemi hastalığına yakalandı. Ailesi, arkadaşları, tanıyan tanımayan herkes onu hayatta tutabilmek için seferber oldu. Çağla Şirin, uzun zamandır ilik nakli için uygun donör bekliyordu. Ancak zaman onu hayatta tutmaya yetmedi. Bulunamayan donör yüzünden dün hayata gözlerini kapadı. 

Şirin'in aile ve arkadaşları ölüm haberiyle birlikte yasa boğuldu. Hayatını kaybeden Çağla Şirin'in küçük kardeşi ise sosyal paylaşım sitesinden ablasının fotoğrafını paylaşarak şu sözleri söyledi, "Ablacığım ben sana doyamamıştım ki daha hani bırakmayacaktık ya birbirimizi yakışmadı bu ablam olmadı nurlar içinde yat canım ablam" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.