Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası Başlıyor

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2017 - 12:09, Güncelleme: 03.08.2017 - 12:09 3651+ kez okundu.
 

Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Türkiye Hava Fedarasyonları tarafından bu yıl 4. gerçekleştirilecek olan Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası 10 Ağustos’ta Çameli’de başlıyor
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Yaylacık Dağı'nın hava sporları için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bu spora gönül verenlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duydularını kaydetti. Amaçlarının Yaylacık Dağı’nı dev organizasyonlara ev sahipliği yapmak olduğunu kaydeden Arslan, 4 yıldır uluslararası olarak devam eden yamaç paraşütü yarışmalarına bir kez daha ev sahipliği yapacaklarını, gökyüzünü renklendirirken organizasyona gelen misafirleride Çameli’nin doğası ve güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.  "İLÇENİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR" Başkan Arslan 2013 yılında başlattıkları hava sporları serüveninde Yaylacık Dağı’nın bu alanda tüm dünyada tanınan merkezlerden biri haline geldiğini söyledi belirterek, Çameli’nin tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerinin yanında hava sporlarında da adından söz ettirdiğini söyledi. Arslan, "'Yamaç paraşütünde şimdiye kadar yaptığımız uluslararası organizasyonlarla büyük başarılara imza attık. Yaylacık Dağı'nda yaptığımız kalkış ve iniş pistleriyle hava sporlarında ülkemizin çok önemli bir merkezi olduk. Fiziki yapısı, coğrafi özellikleri ve termik akımlarıyla yamaç paraşütü hava sporlarında vazgeçilmez bir merkez. 10 -13 Ağustos Tarihleri arasında Türkiye Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacağız." dedi. 
Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Türkiye Hava Fedarasyonları tarafından bu yıl 4. gerçekleştirilecek olan Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası 10 Ağustos’ta Çameli’de başlıyor

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Yaylacık Dağı'nın hava sporları için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bu spora gönül verenlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duydularını kaydetti. Amaçlarının Yaylacık Dağı’nı dev organizasyonlara ev sahipliği yapmak olduğunu kaydeden Arslan, 4 yıldır uluslararası olarak devam eden yamaç paraşütü yarışmalarına bir kez daha ev sahipliği yapacaklarını, gökyüzünü renklendirirken organizasyona gelen misafirleride Çameli’nin doğası ve güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi. 

"İLÇENİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR"

Başkan Arslan 2013 yılında başlattıkları hava sporları serüveninde Yaylacık Dağı’nın bu alanda tüm dünyada tanınan merkezlerden biri haline geldiğini söyledi belirterek, Çameli’nin tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerinin yanında hava sporlarında da adından söz ettirdiğini söyledi. Arslan, "'Yamaç paraşütünde şimdiye kadar yaptığımız uluslararası organizasyonlarla büyük başarılara imza attık. Yaylacık Dağı'nda yaptığımız kalkış ve iniş pistleriyle hava sporlarında ülkemizin çok önemli bir merkezi olduk. Fiziki yapısı, coğrafi özellikleri ve termik akımlarıyla yamaç paraşütü hava sporlarında vazgeçilmez bir merkez. 10 -13 Ağustos Tarihleri arasında Türkiye Yelken Kanat Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacağız." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.