İBRAHİM İÇİN BULUŞTULAR

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2017 - 23:14, Güncelleme: 29.07.2017 - 16:59 4174+ kez okundu.
 

İBRAHİM İÇİN BULUŞTULAR

Geçtiğimiz Salı günü geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren genç motosiklet sürücüsü İbrahim Düzen'in arkadaşları, bu gün onu kaybettikleri kaza alınına giderek çiçek bıraktı. Onlarca motosiklet sürücüsünün oluşturduğu konvoy, Düzen'in kabrinde de ziyaret etti.
Geçtiğimiz salı günü askeri saha geçiş yolunda meydana gelen ve tüm Denizli'yi yasa boğan feci kazada hayatını kaybeden 32 yaşındaki Çevre Mühendisi İbrahim Düzen'in arkadaşları, bu gün onu kaybettikleri yere giderek çiçek bıraktılar. Genç motosiklet sürücüsünün abisi Ali Düzen'de genç mühendisin arkadaşlarına eşlik etti. Acılı abinin kardeşini kaybetiği yere bakarken gözlerinin dolduğu ve zaman zaman duygularına engel olmakta güçlük çektiği gözlendi. Kardeşini kaybettiği yere uzun süre bakarak duygulanan Ali Düzen, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Abi Düzen'in tek istediği: kardeşinin ölümü ile sonuçlanan kazanın üzerindeki şaibenin kaldırılması oldu. Yaşanan kazada ikinci bir aracın olduğu yönündeki iddiaları yineleyen Düzen'in arkadaşları, faillerin bir an önce bulunup adalete teslim edilmesini istediler. KONVOY OLUŞTURULDU İbrahim Düzen'in ölümü ile sarsılan motosiklet tutkunları, onlarca motor tutkununu tek vücut haline getirdi. Düzen için bir araya gelen motosiklet sürücüleri, Bayramyeri'nden askeri yola kadar korna çalarak harket etti. Burada gerçekleştirilen küçük bir anma töreni gerçekleştirildi. Kazanın yaşandığı yere çiçek bırakan arkadaşları uzun süre gözyaşları içinde birbirlerini teselli etmeye çalıştılar.  Daha sonra İbrahim Düzen'i kabrini ziyaret ettiler.    
Geçtiğimiz Salı günü geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren genç motosiklet sürücüsü İbrahim Düzen'in arkadaşları, bu gün onu kaybettikleri kaza alınına giderek çiçek bıraktı. Onlarca motosiklet sürücüsünün oluşturduğu konvoy, Düzen'in kabrinde de ziyaret etti.

Geçtiğimiz salı günü askeri saha geçiş yolunda meydana gelen ve tüm Denizli'yi yasa boğan feci kazada hayatını kaybeden 32 yaşındaki Çevre Mühendisi İbrahim Düzen'in arkadaşları, bu gün onu kaybettikleri yere giderek çiçek bıraktılar. Genç motosiklet sürücüsünün abisi Ali Düzen'de genç mühendisin arkadaşlarına eşlik etti.

Acılı abinin kardeşini kaybetiği yere bakarken gözlerinin dolduğu ve zaman zaman duygularına engel olmakta güçlük çektiği gözlendi. Kardeşini kaybettiği yere uzun süre bakarak duygulanan Ali Düzen, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Abi Düzen'in tek istediği: kardeşinin ölümü ile sonuçlanan kazanın üzerindeki şaibenin kaldırılması oldu. Yaşanan kazada ikinci bir aracın olduğu yönündeki iddiaları yineleyen Düzen'in arkadaşları, faillerin bir an önce bulunup adalete teslim edilmesini istediler.

KONVOY OLUŞTURULDU

İbrahim Düzen'in ölümü ile sarsılan motosiklet tutkunları, onlarca motor tutkununu tek vücut haline getirdi. Düzen için bir araya gelen motosiklet sürücüleri, Bayramyeri'nden askeri yola kadar korna çalarak harket etti. Burada gerçekleştirilen küçük bir anma töreni gerçekleştirildi. Kazanın yaşandığı yere çiçek bırakan arkadaşları uzun süre gözyaşları içinde birbirlerini teselli etmeye çalıştılar. 

Daha sonra İbrahim Düzen'i kabrini ziyaret ettiler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.