ACI KAZANIN FAİLİ TUTUKLANDI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2017 - 00:25, Güncelleme: 28.07.2017 - 09:53 4270+ kez okundu.
 

ACI KAZANIN FAİLİ TUTUKLANDI

Çarşamba günü meydana gelen kazada, ailesi ile birlikte evlerine dönerken belirlenemeyen bir sebeple takla atarak 16 yaşında hayatını kaybeden Seynur Gümüşsuyu'nun öldüğü kaza ile ilgili olarak ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.
Ailesi ile birlikte çıktıkları yolculuktan eve sağ dönemeyen ve Çivril'i yasa boğan Seynur Gümüşsuyu'nun ölümü ile sonuçlanan kazanın sır perdesi aralanmaya başlandı. Babasının kullandığı araç ile evlerine dönmek üzere iken birden taklalar atan araçtan dışarı fırlayan 16 yaşındaki Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Seynur, feci şekilde kazada can vermişti. Nedeni belirlenemyen kazanın bir traktörü sürücüsünün neden olduğu ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadeleri sonrasında ortaya çıkan gerçeklerde, 20LR659 plaklı traktör sürücüsü polis ve jandarmanın sürdürdüğü soruşturmada gözaltına alındı. Kamere kayıtlarından yapılan inceleme ile bulunan şüpheli, Ç.Ö. (62) jandarma tarafından gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi. Ç.Ö. yapılan duruşma sonrası TCK’nın Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma sevk maddesi 85 / 2 gereği tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Çarşamba günü meydana gelen kazada, ailesi ile birlikte evlerine dönerken belirlenemeyen bir sebeple takla atarak 16 yaşında hayatını kaybeden Seynur Gümüşsuyu'nun öldüğü kaza ile ilgili olarak ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Ailesi ile birlikte çıktıkları yolculuktan eve sağ dönemeyen ve Çivril'i yasa boğan Seynur Gümüşsuyu'nun ölümü ile sonuçlanan kazanın sır perdesi aralanmaya başlandı. Babasının kullandığı araç ile evlerine dönmek üzere iken birden taklalar atan araçtan dışarı fırlayan 16 yaşındaki Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Seynur, feci şekilde kazada can vermişti. Nedeni belirlenemyen kazanın bir traktörü sürücüsünün neden olduğu ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadeleri sonrasında ortaya çıkan gerçeklerde, 20LR659 plaklı traktör sürücüsü polis ve jandarmanın sürdürdüğü soruşturmada gözaltına alındı. Kamere kayıtlarından yapılan inceleme ile bulunan şüpheli, Ç.Ö. (62) jandarma tarafından gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.

Ç.Ö. yapılan duruşma sonrası TCK’nın Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma sevk maddesi 85 / 2 gereği tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.