KARAHAN'A ÇAMELİ KONDAĞI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2017 - 10:40, Güncelleme: 25.07.2017 - 10:40 3285+ kez okundu.
 

KARAHAN'A ÇAMELİ KONDAĞI

Vali Hasan Karahan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Giresun Valiliği’nden Denizli Valiliği görevine atanan Hasan Karahan’a Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu ve Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil Denizli Valimiz Hasan Karahan’ı ziyaret etti. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu ve Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Vali Hasan Karahan’a İlçenin genel durumu ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca İlçe Kaymakamı Onur Özaydın tarafından Vali Karahan'a yöreye ait olan Çameli Kondağı hediye etti. (bir tür ok ve yay çeşidi)
Vali Hasan Karahan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Giresun Valiliği’nden Denizli Valiliği görevine atanan Hasan Karahan’a Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu ve Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil Denizli Valimiz Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu ve Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Vali Hasan Karahan’a İlçenin genel durumu ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca İlçe Kaymakamı Onur Özaydın tarafından Vali Karahan'a yöreye ait olan Çameli Kondağı hediye etti. (bir tür ok ve yay çeşidi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.