DEDESİ OLDUĞUNU SÖYLEYİP KAÇMAYA ÇALIŞTI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2017 - 20:35, Güncelleme: 06.07.2017 - 20:35 4309+ kez okundu.
 

DEDESİ OLDUĞUNU SÖYLEYİP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Denizli'de bu gün iğrenç bir taciz girişimi son anda önlendi.
Denizli'nin Merkezefendi İlçesi, Değirmenönü Mahallesinde yaşanan olay şöyle gelişiti, 63 yaşındaki M.H., 6 yaşındaki bir kız çocuğunu bölgede bulunan metruk bir binaya götürdü. Gözü dönen adam tam tacavüze kalkışacakken mahalleli olayı fark etti ve zanlıya müdehale etti. Mahalle sakinlerinin boş binaya gelmesinin ardından kaçmaya çalışan gözü dönmüş sapık, vatandaşlar tarafından yakalandı. Olaya tanık olan vatandaşların ifadelerine göre zanlının küçük kızı önce bir bakkala götürerek birşeyler aldığını ardından ise eve götüreceğim bahanesi ile metruk binaya götürdüğü iddia edildi.  DEDESİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ Olayın yaşandığı sırada balkonunda olan bir vatandaşın durumu fark etmesi ile önlenen taciz olayında, balkondaki kadının çığlıkları mahalleyi ayağa kaldırdı. Kısa sürede toplanan vatandaşlar küçük kızı kurtarıp şüpheli şahsı yakaladı. Yakalanan zanlının kendisini emekli emniyet mensubu olduğunu ve kzın dedisi olduğunu ileri sürmesi ise şaşkınlık yarattı. Kızı tanıyan mahalle sakinlerinin bu durumu inkar etmesi üzerine tacizci adama linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden güçlükle alınan zanlı hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.  Polis tarafından olay ile ilgili soruşturma başlattıldı. 
Denizli'de bu gün iğrenç bir taciz girişimi son anda önlendi.

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi, Değirmenönü Mahallesinde yaşanan olay şöyle gelişiti, 63 yaşındaki M.H., 6 yaşındaki bir kız çocuğunu bölgede bulunan metruk bir binaya götürdü. Gözü dönen adam tam tacavüze kalkışacakken mahalleli olayı fark etti ve zanlıya müdehale etti. Mahalle sakinlerinin boş binaya gelmesinin ardından kaçmaya çalışan gözü dönmüş sapık, vatandaşlar tarafından yakalandı. Olaya tanık olan vatandaşların ifadelerine göre zanlının küçük kızı önce bir bakkala götürerek birşeyler aldığını ardından ise eve götüreceğim bahanesi ile metruk binaya götürdüğü iddia edildi. 

DEDESİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Olayın yaşandığı sırada balkonunda olan bir vatandaşın durumu fark etmesi ile önlenen taciz olayında, balkondaki kadının çığlıkları mahalleyi ayağa kaldırdı. Kısa sürede toplanan vatandaşlar küçük kızı kurtarıp şüpheli şahsı yakaladı. Yakalanan zanlının kendisini emekli emniyet mensubu olduğunu ve kzın dedisi olduğunu ileri sürmesi ise şaşkınlık yarattı. Kızı tanıyan mahalle sakinlerinin bu durumu inkar etmesi üzerine tacizci adama linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden güçlükle alınan zanlı hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. 

Polis tarafından olay ile ilgili soruşturma başlattıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.