ÖLÜMLE 100 KİLOMETRE YOLCULUK YAPTI

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2017 - 15:07, Güncelleme: 28.06.2017 - 16:03 3953+ kez okundu.
 

ÖLÜMLE 100 KİLOMETRE YOLCULUK YAPTI

Bayram tatili için motosikleti ile memleketine giden bir motosiklet sürücüsü, dönüş yolunda farkında olmadan ölümle tam 100 kilometre yolculuk yaptı.
Beyağaç ilçesinde yaşanan olay Denizli'de fark edildi. Tatil bitiminde Denizli'ye gelmek için motosikletine binen Ozan Akakça isimli sürücü, bindiği motosikletinin içine giren zehirli yılanı fark etmedi. Motosiklet sürücüsü ile birlikte saklandığı yerde 100 kilometrelik yolculuk yapan yılan, aracın Denizli'de park edilmesinin ardından ortaya çıkarak direksiyona asılı olan kaskın içine girdi. O ana kadar motosikletinde kendisi ile birlikte seyahat eden yılanı fark etmediğini anlatan Akakça, "Tatil dönüşü Beyağaç'tan Denizli'ye doğru yola çıkmıştık. Denizli'deki evimizin önüne geldiğimizde aracı park ettim. Bir süre sonra geri geldiğimde direksiyonda asılı olan kaskımdan ip gibi birşey sallandığını gördüm, dikkatlice bakınca yılan olduğunu fark ettim ve babamı çağırdım. Zehirli bir yılanla seyahat etmek oldukça ilginçti ama seyahat sırasında saklandığı yerden çıkmadığı için şanslı olduğumu düşünüyorum" dedi.  Akakça'nın babası tarafından yakalanan yılan doğaya geri bırakılırken, yılanın türünün Cıvgın yada Bozyörük cinsi olduğu tahmin ediliyor. 
Bayram tatili için motosikleti ile memleketine giden bir motosiklet sürücüsü, dönüş yolunda farkında olmadan ölümle tam 100 kilometre yolculuk yaptı.

Beyağaç ilçesinde yaşanan olay Denizli'de fark edildi. Tatil bitiminde Denizli'ye gelmek için motosikletine binen Ozan Akakça isimli sürücü, bindiği motosikletinin içine giren zehirli yılanı fark etmedi. Motosiklet sürücüsü ile birlikte saklandığı yerde 100 kilometrelik yolculuk yapan yılan, aracın Denizli'de park edilmesinin ardından ortaya çıkarak direksiyona asılı olan kaskın içine girdi.

O ana kadar motosikletinde kendisi ile birlikte seyahat eden yılanı fark etmediğini anlatan Akakça, "Tatil dönüşü Beyağaç'tan Denizli'ye doğru yola çıkmıştık. Denizli'deki evimizin önüne geldiğimizde aracı park ettim. Bir süre sonra geri geldiğimde direksiyonda asılı olan kaskımdan ip gibi birşey sallandığını gördüm, dikkatlice bakınca yılan olduğunu fark ettim ve babamı çağırdım. Zehirli bir yılanla seyahat etmek oldukça ilginçti ama seyahat sırasında saklandığı yerden çıkmadığı için şanslı olduğumu düşünüyorum" dedi. 

Akakça'nın babası tarafından yakalanan yılan doğaya geri bırakılırken, yılanın türünün Cıvgın yada Bozyörük cinsi olduğu tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.