BİR İNTİHAR VAKASI DAHA

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2017 - 19:02, Güncelleme: 26.06.2017 - 19:02 3404+ kez okundu.
 

BİR İNTİHAR VAKASI DAHA

50 yaşındaki Ispartalı fırıncı, Acıpayam'da av tüfeği ile intihar ederek yaşamına son verdi.
İddiaya göre, Çamlık mahallesi, hastane caddesi üzerinde bir apartmanın 4. Katından tek el silah sesi geldi. Bu durum karşısında T.A’nın komşuları durumu Polis’e bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ile birlikte gelen emniyet güçleri daireye girdiğinde T.A’nın av tüfeği ile intihar ettiğini belirledi. Olayla ilgili olarak hemen soruşturma başlatılırken 3 çocuk babası olduğu öğrenilen T.A’nın daha önce de ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. T.A’nın borçlarından dolayı intihar ettiği iddialar arasında yerini aldı. T.A’nın cansız bedeni otopsi için PAÜ’ye kaldırıldı. 
50 yaşındaki Ispartalı fırıncı, Acıpayam'da av tüfeği ile intihar ederek yaşamına son verdi.

İddiaya göre, Çamlık mahallesi, hastane caddesi üzerinde bir apartmanın 4. Katından tek el silah sesi geldi. Bu durum karşısında T.A’nın komşuları durumu Polis’e bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ile birlikte gelen emniyet güçleri daireye girdiğinde T.A’nın av tüfeği ile intihar ettiğini belirledi.

Olayla ilgili olarak hemen soruşturma başlatılırken 3 çocuk babası olduğu öğrenilen T.A’nın daha önce de ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. T.A’nın borçlarından dolayı intihar ettiği iddialar arasında yerini aldı.

T.A’nın cansız bedeni otopsi için PAÜ’ye kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.