4,5 KİLOGRAM 23 SANTİMLİK KİTLEDEN KURTULDU

DENİZLİ SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2017 - 10:55, Güncelleme: 20.06.2017 - 11:22 3974+ kez okundu.
 

4,5 KİLOGRAM 23 SANTİMLİK KİTLEDEN KURTULDU

Birçok önemli ve sıra dışı ameliyatlarla Türkiye gündeminde sıkça yer alan TEKDEN SAĞLIK GRUBU’ndan bir başarılı ameliyat haberi daha geldi. Üroloji Kliniği’nden Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve Op.Dr.Akın Avcı, gerçekleştirdiği başarılı bir ameliyat ile 2 çocuk babası 63 yaşındaki Emin Gündoğdu’yu tekrar sağlığına kavuşturdu.
Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve Op.Dr.Akın Avcı, yaptıkları başarılı ameliyat ile Emin Gündoğdu’nun karnında yıllardır bulunan 4,5 kilogram ağırlığında 23 santimlik kitleyi çıkarmayı başardılar. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve hastalık hakkında bilgiler aktaran Üroloji Uzmanı Prof.Dr.İbrahim Yıldırım retroperitonda bulunan kitlelere genelde geç tanı konulduğunu; tanı sonrası ise cerrahisinin zor olduğunu vurguladı. Emin Gündoğdu isimli hastada liposarkom olarak gelen patolojinin sık karşılaşılan retroperitoneal kitle sebebi olduğunu ve en iyi tedavinin agresif cerrahi ve sıkı takip olduğunu belirtti. AYLARCA AMELİYAT OLACAK NE HASTANE BULDU NE DE DOKTOR Türkiye’de üniversite hastaneleri de dâhil birçok hastaneye giden ancak bir türlü sağlığına kavuşamadığını belirten Emin Gündoğdu, doktorların ameliyat olursan masadan kalkamazsın dediğini de söyledi. Çivril’de başvurduğu hastanede karnında çok büyük boyutlu kitle olduğu tespit edilen Gündoğdu “Bana teşhis konduktan sonra işe önce Denizli’den başladım. Burada bu ameliyatı yapacak hekim bulamayınca ailemle birlikte Ankara’ya gittik. Orada da 1 ay gibi bir süre beni gözetim altında tuttular, ancak ne bir sonuç alabildik ne de iyileşebildim. Tam ümidimi yitirmiş hayata küsmüş iken, Prof. Dr. İbrahim Hocayı ve Dr.Akın Beyi bulduk, hastaneye geldik, hemen tetkik ve tahlillerimizi yaptırdık. Karnımda büyük bir kitle oluşmuştu ve doktor bey acil bir şekilde ameliyata karar verdi. Başarılı bir ameliyat ile o kitleyi karnımdan aldılar. Hastanede cerrahi servisinde yattığım süre içerisinde tüm personeller, doktorlar, hemşireler bana çok iyi baktılar. Bu mübarek ayda öncelikle Tekden Hastanesi’ni ilimize kazandıran başta hastane sahiplerine, doktorlarıma ve Tüm Tekden çalışanlarına teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Çok mutluyum” diye konuştu.
Birçok önemli ve sıra dışı ameliyatlarla Türkiye gündeminde sıkça yer alan TEKDEN SAĞLIK GRUBU’ndan bir başarılı ameliyat haberi daha geldi. Üroloji Kliniği’nden Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve Op.Dr.Akın Avcı, gerçekleştirdiği başarılı bir ameliyat ile 2 çocuk babası 63 yaşındaki Emin Gündoğdu’yu tekrar sağlığına kavuşturdu.

Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve Op.Dr.Akın Avcı, yaptıkları başarılı ameliyat ile Emin Gündoğdu’nun karnında yıllardır bulunan 4,5 kilogram ağırlığında 23 santimlik kitleyi çıkarmayı başardılar.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve hastalık hakkında bilgiler aktaran Üroloji Uzmanı Prof.Dr.İbrahim Yıldırım retroperitonda bulunan kitlelere genelde geç tanı konulduğunu; tanı sonrası ise cerrahisinin zor olduğunu vurguladı. Emin Gündoğdu isimli hastada liposarkom olarak gelen patolojinin sık karşılaşılan retroperitoneal kitle sebebi olduğunu ve en iyi tedavinin agresif cerrahi ve sıkı takip olduğunu belirtti.

AYLARCA AMELİYAT OLACAK NE HASTANE BULDU NE DE DOKTOR

Türkiye’de üniversite hastaneleri de dâhil birçok hastaneye giden ancak bir türlü sağlığına kavuşamadığını belirten Emin Gündoğdu, doktorların ameliyat olursan masadan kalkamazsın dediğini de söyledi. Çivril’de başvurduğu hastanede karnında çok büyük boyutlu kitle olduğu tespit edilen Gündoğdu “Bana teşhis konduktan sonra işe önce Denizli’den başladım. Burada bu ameliyatı yapacak hekim bulamayınca ailemle birlikte Ankara’ya gittik. Orada da 1 ay gibi bir süre beni gözetim altında tuttular, ancak ne bir sonuç alabildik ne de iyileşebildim. Tam ümidimi yitirmiş hayata küsmüş iken, Prof. Dr. İbrahim Hocayı ve Dr.Akın Beyi bulduk, hastaneye geldik, hemen tetkik ve tahlillerimizi yaptırdık. Karnımda büyük bir kitle oluşmuştu ve doktor bey acil bir şekilde ameliyata karar verdi. Başarılı bir ameliyat ile o kitleyi karnımdan aldılar. Hastanede cerrahi servisinde yattığım süre içerisinde tüm personeller, doktorlar, hemşireler bana çok iyi baktılar. Bu mübarek ayda öncelikle Tekden Hastanesi’ni ilimize kazandıran başta hastane sahiplerine, doktorlarıma ve Tüm Tekden çalışanlarına teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Çok mutluyum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.