AHMET'İN ACI ÖLÜMÜ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2017 - 10:39, Güncelleme: 16.06.2017 - 10:39 4348+ kez okundu.
 

AHMET'İN ACI ÖLÜMÜ!

Bu gün, Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde kahreden bir ölüm haberi geldi.
Bu sabah Acıpayam'da yaşanan kazada 8 yaşındaki Ahmet feci şekilde can verdi. Bir kamyonun geri manervra yaparken Ahmet'i farketmediği iddia dildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki çocuk yaşama tutunamadı. Acıpayam’a bağlı Alcı Mahallesi yaşanan kaza Acıpayam'ı yasa boğdu. Ahmet E. Acıpayam'a bağlı Alcı İlkokulunda bu yıl 3. sınıfa geçmişti. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Bu gün, Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde kahreden bir ölüm haberi geldi.

Bu sabah Acıpayam'da yaşanan kazada 8 yaşındaki Ahmet feci şekilde can verdi. Bir kamyonun geri manervra yaparken Ahmet'i farketmediği iddia dildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki çocuk yaşama tutunamadı. Acıpayam’a bağlı Alcı Mahallesi yaşanan kaza Acıpayam'ı yasa boğdu. Ahmet E. Acıpayam'a bağlı Alcı İlkokulunda bu yıl 3. sınıfa geçmişti.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.