YAMAÇTAN DÜŞEN KAYA PARÇALARI CANINI ALDI

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2017 - 10:34, Güncelleme: 14.06.2017 - 10:34 3696+ kez okundu.
 

YAMAÇTAN DÜŞEN KAYA PARÇALARI CANINI ALDI

Aslen Honaz doğumlu olan ve Honaz çok programlı lisesinden mezun olduktan sonra Gümüşhane Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü kazanan ve 3 yıldır orada okuyan Abdullah Atakan Türkmenoğlu’ndan acı haber geldi.
Her gün yaptığı gibi ders bitimi sonrası arkadaşları ile kaldıkları yurda dönmek için yola koyulan Türkmenoğlu, Bağlarbaşı Mahallesi Şahbenderler Semti Maden Sokak mevkiine geldiğinde kimsenin beklemediği bir olay yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı dağın yamacından kaya parçaları düşmeye başladı. Bu kaya parçalarından bir kaçı da Türkmenoğlu’nun başına isabet etti. Genç öğrenci başına aldığı darbe sonrası kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri genç öğrencinin hayatını kaybettiğini belirledi. Meydana gelen üzücü olay sonrası soruşturma başlatıldı. Kaya parçalarının aşırı yağış sonrası mı yoksa iş makinelerinin tetiklemesi sonrası mı düştüğü araştırılıyor. 
Aslen Honaz doğumlu olan ve Honaz çok programlı lisesinden mezun olduktan sonra Gümüşhane Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü kazanan ve 3 yıldır orada okuyan Abdullah Atakan Türkmenoğlu’ndan acı haber geldi.

Her gün yaptığı gibi ders bitimi sonrası arkadaşları ile kaldıkları yurda dönmek için yola koyulan Türkmenoğlu, Bağlarbaşı Mahallesi Şahbenderler Semti Maden Sokak mevkiine geldiğinde kimsenin beklemediği bir olay yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı dağın yamacından kaya parçaları düşmeye başladı. Bu kaya parçalarından bir kaçı da Türkmenoğlu’nun başına isabet etti. Genç öğrenci başına aldığı darbe sonrası kanlar içerisinde yere yığıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri genç öğrencinin hayatını kaybettiğini belirledi. Meydana gelen üzücü olay sonrası soruşturma başlatıldı.

Kaya parçalarının aşırı yağış sonrası mı yoksa iş makinelerinin tetiklemesi sonrası mı düştüğü araştırılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.