ÖZEL ÇOCUKLARA BİSİKLET HEDİYESİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2017 - 15:33, Güncelleme: 09.06.2017 - 15:33 4377+ kez okundu.
 

ÖZEL ÇOCUKLARA BİSİKLET HEDİYESİ

Merkezefendi Belediyesi tarafından engelli bakım merkezlerinde eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrencilere de bisikletleri hediye edildi.
Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz’ projesi kapsamında dağıttığı bisikletlerin adresi bu kez özel öğrenciler oldu. Merkezefendi sınırları içerisinde bulunan Çamlık Özel Eğitim Ortaokulu, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu, DOÇEM ve Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Ortaokulu’ndaki öğrencilere bisikletleri hediye edildi. Bisikletlerini alan öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunurken, öğrencilerde yıl boyunca yaptıkları özel el emeği ürünlerini Başkan Subaşıoğlu’na hediye ettiler. Törende bir konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu günün kendileri için özel bir gün olduğunu ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Subaşıoğlu ayrıca şunları söyledi, "Devlet okulu veya özel okul ayrımı yapmadan bütün 5. sınıf öğrencilerimize bisikletlerini hediye ediyoruz. Bugün de özel öğrencilerimiz için buradayız. Onların yeri biz de her zaman çok farklı. İnşallah onlarda bu bisikletlere binerek farklı bir heyecan yaşayacaklar. Biz bu yola çıkarken hiç bir vatandaşımızı bir diğerinden ayırt etmeyeceğiz demiştik, sözümüzü tutuyoruz.” dedi. 
Merkezefendi Belediyesi tarafından engelli bakım merkezlerinde eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrencilere de bisikletleri hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz’ projesi kapsamında dağıttığı bisikletlerin adresi bu kez özel öğrenciler oldu. Merkezefendi sınırları içerisinde bulunan Çamlık Özel Eğitim Ortaokulu, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu, DOÇEM ve Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Ortaokulu’ndaki öğrencilere bisikletleri hediye edildi. Bisikletlerini alan öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunurken, öğrencilerde yıl boyunca yaptıkları özel el emeği ürünlerini Başkan Subaşıoğlu’na hediye ettiler.

Törende bir konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu günün kendileri için özel bir gün olduğunu ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Subaşıoğlu ayrıca şunları söyledi, "Devlet okulu veya özel okul ayrımı yapmadan bütün 5. sınıf öğrencilerimize bisikletlerini hediye ediyoruz. Bugün de özel öğrencilerimiz için buradayız. Onların yeri biz de her zaman çok farklı. İnşallah onlarda bu bisikletlere binerek farklı bir heyecan yaşayacaklar. Biz bu yola çıkarken hiç bir vatandaşımızı bir diğerinden ayırt etmeyeceğiz demiştik, sözümüzü tutuyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.