Denizli'de bir intihar vakası daha

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2017 - 00:24, Güncelleme: 07.06.2017 - 01:18 3247+ kez okundu.
 

Denizli'de bir intihar vakası daha

Geçtiğimiz haftalarda kendini balkon demirlerinden asarak intihar eden şahsın ardından teravih namazı diye evinden ayrılan başka bir kişi de evinin arkasındaki ağaca kendini asmıştı. Daha bu olaylar tazeliğini korurken bir intihar haberi daha geldi.
Geçtiğimiz hafta Denizli'nin Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde kendini evinin balkon demirlerine bağladığı iple aşağıya sarkıtarak yaşamını son veren şahsın intiharı tazeliğini korurken, aynı hafta bir başka mahallede de yine bir erkek şahıs teravih namazı diye evinden çıkmış cansız bedeni ise evinin arka bahçesindeki bir ağaçta asılı olarak bulunmuştu. Son günlerde artan intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi.  BU KEZ HONAZ'DA YAŞANDI Honaz İlçesi, Kocabaş Mahallesi’nde aslen Hatay’lı olan 48 yaşındaki Ahmet İnce isimli şahıs, kendini asarak yaşamına son verdi. Edinilen bilgilere göre; Kocabaş’ta bir fırında çalışan Ahmet İnce, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yazma ile kendini asarak yaşamına son verdi. Olay, babalarından haber alamayan ve merak eden oğlu ve kızının işte olan annelerini araması ile olay ortaya çıkıyor. İşini bırakıp hemen eve gelen anne İnce, çocukları ile birlikte kayıp olan kocasının bulunması için emniyet güçlerine haber veriyor.  ODUNLUKTA KENDİNİ ASMIŞ Babalarının durumundan şüphelenen ve endişeye kapılan İnce ailesi polise haber verdikten sonra çevreyi kontrol etmek için evden çıktı. Bir ihtimale karşın evlerinin altındaki odunluğa inen oğlul İnce, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Olayın şokuyla bağırmaya başlayan Ahmet İnce'nin olduğu yere gelen annesi gördüğü manzara karşısında ikinci bir şokta kendisi geçirdi. Hemen olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı ancak, İnce'nin öldüğü tespit edildi.  Babalarının kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan gözü yaşlı aileye sağlık ekipleri tarafından müdehale edilerek sakinleştirildi.  Polis tarafından konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından intihar eden Ahmet İnce otopsi için morga kaldırıldı.   
Geçtiğimiz haftalarda kendini balkon demirlerinden asarak intihar eden şahsın ardından teravih namazı diye evinden ayrılan başka bir kişi de evinin arkasındaki ağaca kendini asmıştı. Daha bu olaylar tazeliğini korurken bir intihar haberi daha geldi.

Geçtiğimiz hafta Denizli'nin Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde kendini evinin balkon demirlerine bağladığı iple aşağıya sarkıtarak yaşamını son veren şahsın intiharı tazeliğini korurken, aynı hafta bir başka mahallede de yine bir erkek şahıs teravih namazı diye evinden çıkmış cansız bedeni ise evinin arka bahçesindeki bir ağaçta asılı olarak bulunmuştu. Son günlerde artan intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. 

BU KEZ HONAZ'DA YAŞANDI

Honaz İlçesi, Kocabaş Mahallesi’nde aslen Hatay’lı olan 48 yaşındaki Ahmet İnce isimli şahıs, kendini asarak yaşamına son verdi. Edinilen bilgilere göre; Kocabaş’ta bir fırında çalışan Ahmet İnce, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yazma ile kendini asarak yaşamına son verdi. Olay, babalarından haber alamayan ve merak eden oğlu ve kızının işte olan annelerini araması ile olay ortaya çıkıyor. İşini bırakıp hemen eve gelen anne İnce, çocukları ile birlikte kayıp olan kocasının bulunması için emniyet güçlerine haber veriyor. 

ODUNLUKTA KENDİNİ ASMIŞ

Babalarının durumundan şüphelenen ve endişeye kapılan İnce ailesi polise haber verdikten sonra çevreyi kontrol etmek için evden çıktı. Bir ihtimale karşın evlerinin altındaki odunluğa inen oğlul İnce, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Olayın şokuyla bağırmaya başlayan Ahmet İnce'nin olduğu yere gelen annesi gördüğü manzara karşısında ikinci bir şokta kendisi geçirdi. Hemen olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı ancak, İnce'nin öldüğü tespit edildi.  Babalarının kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan gözü yaşlı aileye sağlık ekipleri tarafından müdehale edilerek sakinleştirildi. 

Polis tarafından konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından intihar eden Ahmet İnce otopsi için morga kaldırıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.