FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLMÜŞ

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2017 - 12:11, Güncelleme: 28.05.2017 - 01:06 4125+ kez okundu.
 

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLMÜŞ

Dün sabah saatlerinde Denizli'de meydana gelen TIR kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Aşırı hızlı olduğu gözlemlenen aracın kontrolü kaybederek yalpaladığı ve yükünün ağırlığıyla yoldan çıktığı görülüyor.
Denizli’nin Kumkısık Mevki’nde meydana gelen kaza akıllara geçtiğimiz ay yine benzer bir kazada yaşamını yitiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'i getirdi. O kazada da harfiyat yüklü bir kamyon Alper'in içinde bulunduğu makam aracının üzerine devrilmiş ve şoförü ile birlikte Savcı Alper hayatını kaybetmişti. Yaşanan bu üzücü olayın şehirde yankıları sürerken dün Denizli'de adeta facianın eşiğinden dönüldü. Bir Tır'ın yoldan çıkarak Zorlu Tekstil Fabrikasının giriş-çıkışlarının sağlandığı ve hergün onlarca işçi ve vatandaşın geçtiği alt geçidin tam ortasına düşmesi korkuttu. Meydana gelen kazada can kaybının olmaması sevindirici olurken, bunun nedenin ise o sırada şans eseri hiçbir araç yada yayanın olmaması olarak yorumlandı.  BAŞKA ALPERLER ÖLMESİN Başsavcı Mustafa Alper'in hayatını kaybetmesine sebep olan kazaya da bir kamyonun karışmış olması ve son günlerde artan benzer kazalar, akıllara denetim ve kontrol makanizmasının nasıl çalıştığı sorusunu getirdi. Denizli'de trafiği çıkan bir çok vatandaş, ağır tonajlı araçların trafikte kontrolsüz araç kullandıkları ve kurallara uymadıklarından şikayetçi. Gelen birçok şikayetin arasında en dikkat çeken konu ise, bu tür araçları kullanan şoförlerin benzer araçlarla yarışır nitelikte yol alması oldu. Son yaşanan kazanın görüntülerinin ortaya çıkması bu durumu destekler nitelikte. Aşırı hızlı olduğu gözlemlenen araç yoldan çıktıktan hemen sonra arkasından benzer bir TIR yavaşlayarak yol kenenarına park ediyor. Otaya çıkan görüntüler kazanın ucuz atlatıldığını destekler nitelikte görünüyor. 
Dün sabah saatlerinde Denizli'de meydana gelen TIR kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Aşırı hızlı olduğu gözlemlenen aracın kontrolü kaybederek yalpaladığı ve yükünün ağırlığıyla yoldan çıktığı görülüyor.

Denizli’nin Kumkısık Mevki’nde meydana gelen kaza akıllara geçtiğimiz ay yine benzer bir kazada yaşamını yitiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'i getirdi. O kazada da harfiyat yüklü bir kamyon Alper'in içinde bulunduğu makam aracının üzerine devrilmiş ve şoförü ile birlikte Savcı Alper hayatını kaybetmişti. Yaşanan bu üzücü olayın şehirde yankıları sürerken dün Denizli'de adeta facianın eşiğinden dönüldü. Bir Tır'ın yoldan çıkarak Zorlu Tekstil Fabrikasının giriş-çıkışlarının sağlandığı ve hergün onlarca işçi ve vatandaşın geçtiği alt geçidin tam ortasına düşmesi korkuttu. Meydana gelen kazada can kaybının olmaması sevindirici olurken, bunun nedenin ise o sırada şans eseri hiçbir araç yada yayanın olmaması olarak yorumlandı. 

BAŞKA ALPERLER ÖLMESİN

Başsavcı Mustafa Alper'in hayatını kaybetmesine sebep olan kazaya da bir kamyonun karışmış olması ve son günlerde artan benzer kazalar, akıllara denetim ve kontrol makanizmasının nasıl çalıştığı sorusunu getirdi. Denizli'de trafiği çıkan bir çok vatandaş, ağır tonajlı araçların trafikte kontrolsüz araç kullandıkları ve kurallara uymadıklarından şikayetçi. Gelen birçok şikayetin arasında en dikkat çeken konu ise, bu tür araçları kullanan şoförlerin benzer araçlarla yarışır nitelikte yol alması oldu. Son yaşanan kazanın görüntülerinin ortaya çıkması bu durumu destekler nitelikte. Aşırı hızlı olduğu gözlemlenen araç yoldan çıktıktan hemen sonra arkasından benzer bir TIR yavaşlayarak yol kenenarına park ediyor. Otaya çıkan görüntüler kazanın ucuz atlatıldığını destekler nitelikte görünüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.