TESADÜFE BAK!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2017 - 10:28, Güncelleme: 20.05.2017 - 11:00 3264+ kez okundu.
 

TESADÜFE BAK!

Denizli'de geçtiğimiz hafta üniversite bölgesinde iki genç kadına yönelik kaçırma girişimi yaşanmıştı. Dün yine Denizli'de kampüs bölgesi yakınlarında çekilen bir fotoğraf karesi, akıllarda soru işareti yarattı.
Denizli'de geçtiğimiz hafta yaşanan kaçırma girişimleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Yolda yalnız yürüyen genç kadınlara yönelik gerçekleşen saldırılarda, kaçırma ve zorla alıkoyma gibi teşebbüslerde bulunulmuş fakat, büyümeden önlemişti. Yaşanan olaylar üzerine harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, inceleme altına aldığı 200'e yakın güvenlik ve çevredeki mobesse kameralarından saldırının faillerini tespit etti. Olayın zanlıları polisin düzenlediği operasyonla Burdur'da yakalandı.  YOLUN ORTASINDA SIZDILAR Denizli'de geniş yankı bulan ve ülke gündemine oturan bu olay tazeliğini korurken, yine kampüs çevresinde yaşanan başka bir olay pes dedirtti. Yolun ortasında park halinde bulunan bir araç içerisinde sızan gençlerin otomobilinin plakası yine 15'ti. Burdur iline ait olan 15 plakalı bu araç, akıllara geçtiğimiz hafta yaşanan saldırıları getirdi.  Gece saatlerinde 2 genç kadını kaçırmak isteyen şahısların plakasıda 15, yani Burdur iline ait olması akıllarda soru işareti yarattı!
Denizli'de geçtiğimiz hafta üniversite bölgesinde iki genç kadına yönelik kaçırma girişimi yaşanmıştı. Dün yine Denizli'de kampüs bölgesi yakınlarında çekilen bir fotoğraf karesi, akıllarda soru işareti yarattı.

Denizli'de geçtiğimiz hafta yaşanan kaçırma girişimleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Yolda yalnız yürüyen genç kadınlara yönelik gerçekleşen saldırılarda, kaçırma ve zorla alıkoyma gibi teşebbüslerde bulunulmuş fakat, büyümeden önlemişti. Yaşanan olaylar üzerine harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, inceleme altına aldığı 200'e yakın güvenlik ve çevredeki mobesse kameralarından saldırının faillerini tespit etti. Olayın zanlıları polisin düzenlediği operasyonla Burdur'da yakalandı. 

YOLUN ORTASINDA SIZDILAR

Denizli'de geniş yankı bulan ve ülke gündemine oturan bu olay tazeliğini korurken, yine kampüs çevresinde yaşanan başka bir olay pes dedirtti. Yolun ortasında park halinde bulunan bir araç içerisinde sızan gençlerin otomobilinin plakası yine 15'ti. Burdur iline ait olan 15 plakalı bu araç, akıllara geçtiğimiz hafta yaşanan saldırıları getirdi. 

Gece saatlerinde 2 genç kadını kaçırmak isteyen şahısların plakasıda 15, yani Burdur iline ait olması akıllarda soru işareti yarattı!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.