GERZELE’DE REFERANDUM VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2017 - 14:46, Güncelleme: 17.05.2017 - 14:46 3065+ kez okundu.
 

GERZELE’DE REFERANDUM VAR

Merkezefendi Belediyesi, Denizli'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Bir süre önce yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan bir projenin nasıl kullanılacağına yöre halkı karar verecek.
28 Mayıs Pazar günü Denizli'de bir ilke imza atılacak. Şehrin ilçe belediyelerinden biri olan Merkezefendi Belediyesi, bir süre önce Gerzele Mahallesi'nde tamamladığı bir projeyi hizmete açmaya hazırlanırken, projenin hangi amaçla kullanılacağını yöre halkının takdirine bırakacak. Bu kapsamdan Gerzele Mahallesi'nde referandum gerçekleştirilecek. Referandumda söz konusu projenin, 'kütüphani mi yoksa pazar yeri mi olsun' tercihini yapacak. 28 Mayıs Pazar Günü saat 11.00’de yapılacak olan halk oylaması ile mahalle sakinleri taleplerini sandığı yansıtacak ve orada görmek istedikleri projeye kendileri karar verecek.  SUBAŞIOĞLU, SON SÖZ VATANDAŞIN Gerçekleştilecek olan referandum hakkında bir değerlendirmede bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu şunları söyledi, “Gerzele Mahallemize kazandırdığımız bir projemiz var. Bu projemizin çalışmaları bitti. Şimdi vatandaşımıza soracağız. Vatandaşımızın vereceği karara göre, ya kütüphane ya da pazaryeri olarak kullanacağız. Gerzele’ye kazandırılan bu projede kararı vatandaşlarımız kendisi verecek” dedi.   
Merkezefendi Belediyesi, Denizli'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Bir süre önce yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan bir projenin nasıl kullanılacağına yöre halkı karar verecek.

28 Mayıs Pazar günü Denizli'de bir ilke imza atılacak. Şehrin ilçe belediyelerinden biri olan Merkezefendi Belediyesi, bir süre önce Gerzele Mahallesi'nde tamamladığı bir projeyi hizmete açmaya hazırlanırken, projenin hangi amaçla kullanılacağını yöre halkının takdirine bırakacak. Bu kapsamdan Gerzele Mahallesi'nde referandum gerçekleştirilecek. Referandumda söz konusu projenin, 'kütüphani mi yoksa pazar yeri mi olsun' tercihini yapacak.

28 Mayıs Pazar Günü saat 11.00’de yapılacak olan halk oylaması ile mahalle sakinleri taleplerini sandığı yansıtacak ve orada görmek istedikleri projeye kendileri karar verecek. 

SUBAŞIOĞLU, SON SÖZ VATANDAŞIN

Gerçekleştilecek olan referandum hakkında bir değerlendirmede bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu şunları söyledi, “Gerzele Mahallemize kazandırdığımız bir projemiz var. Bu projemizin çalışmaları bitti. Şimdi vatandaşımıza soracağız. Vatandaşımızın vereceği karara göre, ya kütüphane ya da pazaryeri olarak kullanacağız. Gerzele’ye kazandırılan bu projede kararı vatandaşlarımız kendisi verecek” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.