ŞEHRİN KABUSU OLDULAR

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2017 - 22:22, Güncelleme: 13.05.2017 - 07:52 4149+ kez okundu.
 

ŞEHRİN KABUSU OLDULAR

Her sabah toplanıp Manisa'dan Denizli'ye geliyorlar. Bir yerde toplanıp işe koyuluyor ve ellerine aldıkları süs eşyalarını yalvararak insanlara satmaya çalışıyorlar.
Denizli'de son bir kaç ayda artan ve aslında organize bir çete olarak tabir edilebilecek seyyar satıcı kadınlar, memur edasında işe gider gibi her gün Manisa'dan Denizli'ye geliyor. Bir ekip halinde hareket eden bu kişiler, kafeler sokağında bir bankta toplanıp görev dağılımı yapıyorlar. Sayıları zaman zaman 10 ile 15 arasında değişien ve genellikle kadın olan bu kişiler, her sabah dükkanlarını açan esnaflar gibi satış için önce hazırlık yapıyorlar. Çantalarından çıkardıkları tesbih, anahtarlık, kolye yada bir başka materyeli satış için ellerine dolayıp sonra işe koyuluyorlar. Çevre halkı ve esnafları bıktıran cinsten ısrarcı tavırları ile vatandaşların kabusü olan bu şahısların Denizli'yi seçmesi ise oldukça tuhaf. Her gün 40 TL yol masrafını çekiyorlar, akşam iş bitimi uzarsa garaja kadar taksi tutuyorlar.  Manisa'nın Alaşehit ilçesinden her sabah Denizli'ye gelen bu satıcılar, bıkmadan usunmadan insanların kabusu olmaya devam edecek gibi görünüyor. Vatandaşların manevi duygularıyla oynayıp, kolay yoldan vergisiz para kazanmak için dil dökmeleri artık Denizlileri çıldırtmış durumda. 
Her sabah toplanıp Manisa'dan Denizli'ye geliyorlar. Bir yerde toplanıp işe koyuluyor ve ellerine aldıkları süs eşyalarını yalvararak insanlara satmaya çalışıyorlar.

Denizli'de son bir kaç ayda artan ve aslında organize bir çete olarak tabir edilebilecek seyyar satıcı kadınlar, memur edasında işe gider gibi her gün Manisa'dan Denizli'ye geliyor. Bir ekip halinde hareket eden bu kişiler, kafeler sokağında bir bankta toplanıp görev dağılımı yapıyorlar. Sayıları zaman zaman 10 ile 15 arasında değişien ve genellikle kadın olan bu kişiler, her sabah dükkanlarını açan esnaflar gibi satış için önce hazırlık yapıyorlar. Çantalarından çıkardıkları tesbih, anahtarlık, kolye yada bir başka materyeli satış için ellerine dolayıp sonra işe koyuluyorlar. Çevre halkı ve esnafları bıktıran cinsten ısrarcı tavırları ile vatandaşların kabusü olan bu şahısların Denizli'yi seçmesi ise oldukça tuhaf. Her gün 40 TL yol masrafını çekiyorlar, akşam iş bitimi uzarsa garaja kadar taksi tutuyorlar. 

Manisa'nın Alaşehit ilçesinden her sabah Denizli'ye gelen bu satıcılar, bıkmadan usunmadan insanların kabusu olmaya devam edecek gibi görünüyor. Vatandaşların manevi duygularıyla oynayıp, kolay yoldan vergisiz para kazanmak için dil dökmeleri artık Denizlileri çıldırtmış durumda. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.