Sümer-Sevindik Anaokulu Açılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2017 - 13:03, Güncelleme: 12.05.2017 - 13:03 4092+ kez okundu.
 

Sümer-Sevindik Anaokulu Açılıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime verdiği destekler çerçevesinde Sümer ve Sevindik bölgesine hitap edecek olan anaokulunun yapımı tamamlandı.
Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime verdiği destekler çerçevesinde Sümer ve Sevindik bölgesine hitap edecek olan anaokulunun yapımı tamamlandı. Sümer-Sevindik Anaokulu’nun, 16 Mayıs Salı günü saat 10.00’da törenle açılışı gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Sümer ve Sevindik bölgelerimizde önemli bir ihtiyaç olan anaokulunun çalışmalarını bitirdik. 16 Mayıs 2017 tarihinde anaokulumuzun açılış töreni yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı bu önemli açılışımıza bekliyoruz” dedi. Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime yaptığı yatırımlardan biri olan Sümer Sevindik Anaokulu’nun çalışmaları sona erdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu açılışa hazırlanan Sümer Sevindik Anaokulu’na giderek son incelemeleri yaptı. Başkan Subaşıoğlu binanın tamamını gezerek yapılan çalışmaları tüm detaylarıyla inceleyerek bilgi aldı. Okulun açılışıyla ilgili yapılacak tören hakkında bilgiler veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime ayrıca bir önem veriyoruz. Çünkü eğitim bizler için çok önemli. Merkezefendi ilçemiz eğitim de merkezi olma yolunda kendinden emin bir şekilde çizgisinde yürüyor. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizin eğitiminde ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere çok kısa bir süre önce Yenimahalle’de anaokulumuzun açılışını gerçekleştirmiştik. Bu kez de Sümer ve Sevindik bölgelerimizde önemli bir ihtiyaç olan anaokulunun çalışmalarını bitirdik. 16 Mayıs 2017 tarihinde anaokulumuzun açılış töreni yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı bu önemli açılışımıza bekliyoruz” dedi. Modern bir tasarımla 3 bin 400 metrekare alan içerisinde 2 bin 567 metrekare kapalı alanı olan anaokulu, 6 derslikli olarak inşa edildi.
Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime verdiği destekler çerçevesinde Sümer ve Sevindik bölgesine hitap edecek olan anaokulunun yapımı tamamlandı.

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime verdiği destekler çerçevesinde Sümer ve Sevindik bölgesine hitap edecek olan anaokulunun yapımı tamamlandı. Sümer-Sevindik Anaokulu’nun, 16 Mayıs Salı günü saat 10.00’da törenle açılışı gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Sümer ve Sevindik bölgelerimizde önemli bir ihtiyaç olan anaokulunun çalışmalarını bitirdik. 16 Mayıs 2017 tarihinde anaokulumuzun açılış töreni yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı bu önemli açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime yaptığı yatırımlardan biri olan Sümer Sevindik Anaokulu’nun çalışmaları sona erdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu açılışa hazırlanan Sümer Sevindik Anaokulu’na giderek son incelemeleri yaptı. Başkan Subaşıoğlu binanın tamamını gezerek yapılan çalışmaları tüm detaylarıyla inceleyerek bilgi aldı.

Okulun açılışıyla ilgili yapılacak tören hakkında bilgiler veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime ayrıca bir önem veriyoruz. Çünkü eğitim bizler için çok önemli. Merkezefendi ilçemiz eğitim de merkezi olma yolunda kendinden emin bir şekilde çizgisinde yürüyor. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizin eğitiminde ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere çok kısa bir süre önce Yenimahalle’de anaokulumuzun açılışını gerçekleştirmiştik. Bu kez de Sümer ve Sevindik bölgelerimizde önemli bir ihtiyaç olan anaokulunun çalışmalarını bitirdik. 16 Mayıs 2017 tarihinde anaokulumuzun açılış töreni yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı bu önemli açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Modern bir tasarımla 3 bin 400 metrekare alan içerisinde 2 bin 567 metrekare kapalı alanı olan anaokulu, 6 derslikli olarak inşa edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.