OFF-ROAD FIRTINASI NEFES KESTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2017 - 21:55, Güncelleme: 07.05.2017 - 21:55 3518+ kez okundu.
 

OFF-ROAD FIRTINASI NEFES KESTİ

​​​​​​​Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2. DENDOFF Mahalli yarışları nefes kesti. Cumartesi koşulan orman etabının ardından Pazar gününde ise pist yarışı oldu.
Yoğun ilginin olduğu yarışta zorlu parkurlarda 20 araç kıyasıya mücadele etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel yarışlara Merkezefendimize ev sahipliği yapacak” dedi. Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan OFF-ROAD pistinde hafta sonunda 2. DENDOFF Mahalli yarışları düzenlendi. Yarışlara AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cahit Özkan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yaptığı açıklamada, “Çevre illerden Giresun, Ordu gibi birçok katılımcı var. Bu organizasyon çok önemli bir organizasyon… Çünkü bugün gerçekleştirdiğimiz yarışlar mahalli bir yarış. Birinci lige çıkmak için ulusal yarışları Merkezefendimize kazandırmak için büyük bir gayret içindeyiz. Buradaki güzel organizasyonda alınacak güzel bir puan Merkezefendimize Off-Road’da birinci lige çıkaracak. Çok yoğun seyirci talebi var. Burası Türkiye’nin en uzun Off-Road pisti. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel yarışlara Merkezefendimiz ev sahipliği yapacak. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. ORMAN ETABIYLA BAŞLADI PİSTTE BÜYÜK MÜCADELE VARDI Yarışların ilk etabı olan ‘Orman Etabı’nda heyecan doruktaydı. Cumartesi günü gerçekleştirilen orman etabında araçlar dağların arasında inanılmaz bir mücadele gösterdi. Pazar günü ise Merkezefendi Belediyesi OFF-ROAD pistinde de heyecan tavan yaptı. Türkiye’nin 4 bir yanından on binlerce adrenalin tutkunu Denizli’ye akın etti. Yarışta 20 araç ile 22 pilot katıldı. Denizli, Ankara, Ordu, Giresun, Datça, Tekirdağ illerinin yarışçıları yer aldı. Yarışın ilk startını da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu verdi. ŞAMPİYON BELLİ OLDU 2. DENDOFF mahalli yarışlarının sonunda şampiyonlar belli oldu. Genel klasman sıralamasında Özgür Yaprak ve yardımcı sürücüsü Aykan Demirkapı şampiyonluğa uzandı. 2. Sırayı ise Erdoğan Kovancı ve yardımcı sürücüsü Halil İbrahim Elieyi aldı. Yarışı 3. Sırada tamamlayan ise Hakan Özdemir ve yardımcı sürücüsü Mehmet Can oldu. KUPALAR BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yarış sonunda şampiyonlara kupalarını verdi. Yine ödül töreninde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar birbirlerine teşekkür plaketi takdim etti.  
​​​​​​​Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2. DENDOFF Mahalli yarışları nefes kesti. Cumartesi koşulan orman etabının ardından Pazar gününde ise pist yarışı oldu.

Yoğun ilginin olduğu yarışta zorlu parkurlarda 20 araç kıyasıya mücadele etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel yarışlara Merkezefendimize ev sahipliği yapacak” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan OFF-ROAD pistinde hafta sonunda 2. DENDOFF Mahalli yarışları düzenlendi. Yarışlara AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cahit Özkan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yaptığı açıklamada, “Çevre illerden Giresun, Ordu gibi birçok katılımcı var. Bu organizasyon çok önemli bir organizasyon… Çünkü bugün gerçekleştirdiğimiz yarışlar mahalli bir yarış. Birinci lige çıkmak için ulusal yarışları Merkezefendimize kazandırmak için büyük bir gayret içindeyiz. Buradaki güzel organizasyonda alınacak güzel bir puan Merkezefendimize Off-Road’da birinci lige çıkaracak. Çok yoğun seyirci talebi var. Burası Türkiye’nin en uzun Off-Road pisti. İnşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel yarışlara Merkezefendimiz ev sahipliği yapacak. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ORMAN ETABIYLA BAŞLADI PİSTTE BÜYÜK MÜCADELE VARDI

Yarışların ilk etabı olan ‘Orman Etabı’nda heyecan doruktaydı. Cumartesi günü gerçekleştirilen orman etabında araçlar dağların arasında inanılmaz bir mücadele gösterdi. Pazar günü ise Merkezefendi Belediyesi OFF-ROAD pistinde de heyecan tavan yaptı. Türkiye’nin 4 bir yanından on binlerce adrenalin tutkunu Denizli’ye akın etti. Yarışta 20 araç ile 22 pilot katıldı. Denizli, Ankara, Ordu, Giresun, Datça, Tekirdağ illerinin yarışçıları yer aldı. Yarışın ilk startını da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu verdi.

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

2. DENDOFF mahalli yarışlarının sonunda şampiyonlar belli oldu. Genel klasman sıralamasında Özgür Yaprak ve yardımcı sürücüsü Aykan Demirkapı şampiyonluğa uzandı. 2. Sırayı ise Erdoğan Kovancı ve yardımcı sürücüsü Halil İbrahim Elieyi aldı. Yarışı 3. Sırada tamamlayan ise Hakan Özdemir ve yardımcı sürücüsü Mehmet Can oldu.

KUPALAR BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yarış sonunda şampiyonlara kupalarını verdi. Yine ödül töreninde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar birbirlerine teşekkür plaketi takdim etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.