PAMUKKALE'DE HALK GÜNÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2017 - 10:59, Güncelleme: 07.05.2017 - 11:10 3255+ kez okundu.
 

PAMUKKALE'DE HALK GÜNÜ

Pamukkale Belediyesi’nin ilkini Şubat Ayı’nda gerçekleştirdiği Halk Günü”nün dördüncüsü 8 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk buluşmaları kapsamında her ayın ilk Pazartesi günü vatandaşı dinliyor. Pamukkale Belediyesi tarafından ilki Şubat Ayı’nda gerçekleştirilen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün dördüncüsü 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle yapılamamıştı. Bu ayki halk günü buluşması 8 Mayıs Pazartesi Günü Saat 10.00’da Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşecek.
Pamukkale Belediyesi’nin ilkini Şubat Ayı’nda gerçekleştirdiği Halk Günü”nün dördüncüsü 8 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk buluşmaları kapsamında her ayın ilk Pazartesi günü vatandaşı dinliyor.

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki Şubat Ayı’nda gerçekleştirilen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün dördüncüsü 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle yapılamamıştı. Bu ayki halk günü buluşması 8 Mayıs Pazartesi Günü Saat 10.00’da Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.