HOBİ BAHÇESİ YAŞAMLARINA RENK KATIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2017 - 16:36, Güncelleme: 26.04.2017 - 08:00 3079+ kez okundu.
 

HOBİ BAHÇESİ YAŞAMLARINA RENK KATIYOR

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyeleri ve hasta yakınları Merkezefendi Belediyesi’nin kendileri için tahsis ettiği hobi bahçesindeki yerlerinde muhteşem bir gün geçirdi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kendileri için tahsis ettiğimiz alanlarda en güzel doğal ürünleri yetiştirecekler. Onların bu mutluluğuna bizler de ortak olmaktan inanılmaz keyif alıyoruz. Onları mutlu görmekten bizde çok mutlu oluyoruz” dedi. Merkezefendi Belediyesi tarafından vatandaşların şehrin gürültüsünden uzaklaşmaları, stres atmaları ve kendi ürünlerini yetiştirmesi amacı ile yapılan hobi bahçelerinde organik sebzeler yetişmeye başladı. Merkezefendi Belediyesi, hobi bahçelerindeki bir bungalov evi ve arazisini Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi’ne tahsis etti. Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyeleri hobi bahçelerini ziyaret etti.  Hobi bahçesinde güne kahvaltı ile başlayan dernek üyeleri daha sonra da kendi bahçelerinde gün boyu vakit geçirdi. Toprağa diktikleri çiçeklerden kalp yaptı. Üniversite öğrencilerinin de bulunduğu etkinlikte dernek üyeleri şarkılar söyledi.   tkinlik hakkında açıklama yapan Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, “Öncelikle Alzhimer Derneği Denizli Şubesi olarak yönetimim adına Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na, böyle bir imkânı bize verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Burada bir hobi bahçemizin olması demek; bizim hasta ve hasta yakınlarımızla onların kentselleşmiş yaşamlarına birazcık olsun geri dönüşüm sağlamak demektir. Onları çocukluk, gençlik hayatlarına götürebilmek için, hayatlarına renk katmak için bir aktivite sağlamak, doğayla, toprakla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla artık hobi bahçemizi düzenli olarak ziyaret edeceğiz. Tekrar buradan teşekkür etmek istiyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.  “Bizde Onları Burada Görmekten Mutlu Oluyoruz” Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Denizli’nin ilk hobi bahçelerini ilçemize kazandırmıştık. Vatandaşlarımız gürültüden kaçmak, stres atmak için buraya geliyorlar. Bugün burada Alzheimer Derneği Denizli Şubemizin üyelerini ağırladık. Parsellerimizden bir tanesini onlara tahsis ettik. Görüyoruz ki Alzheimer hastalarımızda yoğun ilgi gösteriyorlar. Bizde onları burada görmekten mutlu oluyoruz. İnşallah önümüzdeki 2 yılda da bahçelerini yeşermiş olarak göreceğiz“ dedi.
Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyeleri ve hasta yakınları Merkezefendi Belediyesi’nin kendileri için tahsis ettiği hobi bahçesindeki yerlerinde muhteşem bir gün geçirdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kendileri için tahsis ettiğimiz alanlarda en güzel doğal ürünleri yetiştirecekler. Onların bu mutluluğuna bizler de ortak olmaktan inanılmaz keyif alıyoruz. Onları mutlu görmekten bizde çok mutlu oluyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından vatandaşların şehrin gürültüsünden uzaklaşmaları, stres atmaları ve kendi ürünlerini yetiştirmesi amacı ile yapılan hobi bahçelerinde organik sebzeler yetişmeye başladı. Merkezefendi Belediyesi, hobi bahçelerindeki bir bungalov evi ve arazisini Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi’ne tahsis etti.

Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyeleri hobi bahçelerini ziyaret etti.  Hobi bahçesinde güne kahvaltı ile başlayan dernek üyeleri daha sonra da kendi bahçelerinde gün boyu vakit geçirdi. Toprağa diktikleri çiçeklerden kalp yaptı. Üniversite öğrencilerinin de bulunduğu etkinlikte dernek üyeleri şarkılar söyledi. 

 tkinlik hakkında açıklama yapan Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, “Öncelikle Alzhimer Derneği Denizli Şubesi olarak yönetimim adına Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na, böyle bir imkânı bize verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Burada bir hobi bahçemizin olması demek; bizim hasta ve hasta yakınlarımızla onların kentselleşmiş yaşamlarına birazcık olsun geri dönüşüm sağlamak demektir. Onları çocukluk, gençlik hayatlarına götürebilmek için, hayatlarına renk katmak için bir aktivite sağlamak, doğayla, toprakla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla artık hobi bahçemizi düzenli olarak ziyaret edeceğiz. Tekrar buradan teşekkür etmek istiyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.

 “Bizde Onları Burada Görmekten Mutlu Oluyoruz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Denizli’nin ilk hobi bahçelerini ilçemize kazandırmıştık. Vatandaşlarımız gürültüden kaçmak, stres atmak için buraya geliyorlar. Bugün burada Alzheimer Derneği Denizli Şubemizin üyelerini ağırladık. Parsellerimizden bir tanesini onlara tahsis ettik. Görüyoruz ki Alzheimer hastalarımızda yoğun ilgi gösteriyorlar. Bizde onları burada görmekten mutlu oluyoruz. İnşallah önümüzdeki 2 yılda da bahçelerini yeşermiş olarak göreceğiz“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.