23 Nisan'da kar sürprizi

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2017 - 07:19, Güncelleme: 23.04.2017 - 17:06 3551+ kez okundu.
 

23 Nisan'da kar sürprizi

Bahar geldi derken Nisan'ın son günlerinde yağan kar şaşırttı!
Denizli'nin bazı bölgelerinde dün gece kar yağışı etkili oldu. Başta Çameli İlçesi olmak üzere, Bağbaşı Yaylasına da kar yağdı. Aniden düşen hava sıcaklığı nedeniyle don olayı yaşanırken bir çok yol güzergahında ise etkili olan sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı 2 saat süreyle etkili oldu. YURT GENELİNDE HAVA DURUMU Meteoroloji'den yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, Balkanlardan gelen yağışlı sistemler yurt genelinde etkisini gösterecek. Hava sıcaklıklarının hissedilir derece azalacağı tahmin edilirken, kuzey kesimlerde başlayan sağanak yağışlar, bugün iç ve kuzeydoğu bölgelerde aralıklarla devam edecek. BU HAFTA SOĞUK OLACAK "Perşembe günü Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ankara, Çankırı, karaman, Muğla, Denizli ve afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor"   HAFTA SONU SICAKLIK ARTIYOR "Cuma günü soğuk ve yağışlı havanın doğu bölgelerimizde etkili olduktan sonra ülkemizi terk etmesi, batı bölgelerimizden başlayarak hafta sonunda ülke genelinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor"
Bahar geldi derken Nisan'ın son günlerinde yağan kar şaşırttı!

Denizli'nin bazı bölgelerinde dün gece kar yağışı etkili oldu. Başta Çameli İlçesi olmak üzere, Bağbaşı Yaylasına da kar yağdı. Aniden düşen hava sıcaklığı nedeniyle don olayı yaşanırken bir çok yol güzergahında ise etkili olan sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı 2 saat süreyle etkili oldu.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU
Meteoroloji'den yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, Balkanlardan gelen yağışlı sistemler yurt genelinde etkisini gösterecek. Hava sıcaklıklarının hissedilir derece azalacağı tahmin edilirken, kuzey kesimlerde başlayan sağanak yağışlar, bugün iç ve kuzeydoğu bölgelerde aralıklarla devam edecek.

BU HAFTA SOĞUK OLACAK

"Perşembe günü Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ankara, Çankırı, karaman, Muğla, Denizli ve afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor"


 
HAFTA SONU SICAKLIK ARTIYOR
"Cuma günü soğuk ve yağışlı havanın doğu bölgelerimizde etkili olduktan sonra ülkemizi terk etmesi, batı bölgelerimizden başlayarak hafta sonunda ülke genelinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.