DENİZLİ'DEN EVET BEKLİYORUM

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 19:40, Güncelleme: 13.03.2017 - 20:00 3852+ kez okundu.
 

DENİZLİ'DEN EVET BEKLİYORUM

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda Denizli'den büyük bir farkla 'evet' beklediğini söyledi.
Bakan Zeybekci “ Denizli’den Büyük Oranda Evet bekliyorum”en kardeşlerime söyleyin. Bu, Ak Parti’ye oy verilecek seçim değil, bu Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi değil;  bu sistemin yenilendiği bir seçim. Ne olur onlara diyin ki, bu yeni düzen siyaseti normalleştirecek. Bu yeni düzen CHP’yi de değiştirecek” ifadelerini kulandı. “Şimdi tam Denizli zamanı” diyen Zeybekci,  “eğer Denizli’nin siyasette lider şehir olarak devam etmesini istiyorsak böyle bir hedefimiz varsa, Denizli Türkiye ortalamasının üzerinde oy çıkarmalı” dedi. BAKAN ZEYBEKCİ “BENİ VEYSEL EROĞLU’NDAN KURTARIN” Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile aralarında yaşadıkları şakalaşmayı anlatan Zeybekci  Denizlililere “Allah için şu Veysel Eroğlu’ndan beni kurtarın. Biz bakanlar Kurulu’ndan karşılıklı oturuyoruz. Geçen seçimlerden sonra geldi karşıma oturdu. Böyle kasıla kasıla oturuyor, çünkü Afyon’da yüzde 65 oy aldılar tabi.  Denizlilere soruyorum bizim Afyon’dan ne eksiğimiz var? Yüzde 65 ve üzerine var mıyız?. Şimdi tam Denizli zamanı! Denizli milliyetçiliği zamanı!, Denizli o birinci masanın etrafında oturmaya devam etsin istiyorsanız, bir horoz ötüşü gibi evet demeye var mıyız?” dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda Denizli'den büyük bir farkla 'evet' beklediğini söyledi.
Bakan Zeybekci “ Denizli’den Büyük Oranda Evet bekliyorum”en kardeşlerime söyleyin. Bu, Ak Parti’ye oy verilecek seçim değil, bu Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi değil;  bu sistemin yenilendiği bir seçim. Ne olur onlara diyin ki, bu yeni düzen siyaseti normalleştirecek. Bu yeni düzen CHP’yi de değiştirecek” ifadelerini kulandı.
“Şimdi tam Denizli zamanı” diyen Zeybekci,  “eğer Denizli’nin siyasette lider şehir olarak devam etmesini istiyorsak böyle bir hedefimiz varsa, Denizli Türkiye ortalamasının üzerinde oy çıkarmalı” dedi.
BAKAN ZEYBEKCİ “BENİ VEYSEL EROĞLU’NDAN KURTARIN”
Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile aralarında yaşadıkları şakalaşmayı anlatan Zeybekci  Denizlililere “Allah için şu Veysel Eroğlu’ndan beni kurtarın. Biz bakanlar Kurulu’ndan karşılıklı oturuyoruz. Geçen seçimlerden sonra geldi karşıma oturdu. Böyle kasıla kasıla oturuyor, çünkü Afyon’da yüzde 65 oy aldılar tabi.  Denizlilere soruyorum bizim Afyon’dan ne eksiğimiz var? Yüzde 65 ve üzerine var mıyız?. Şimdi tam Denizli zamanı! Denizli milliyetçiliği zamanı!, Denizli o birinci masanın etrafında oturmaya devam etsin istiyorsanız, bir horoz ötüşü gibi evet demeye var mıyız?” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.