19 KİŞİ TUTUKLANDI!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2016 - 08:33, Güncelleme: 28.12.2016 - 08:33 3299+ kez okundu.
 

19 KİŞİ TUTUKLANDI!

Aynes süt firmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında firmanın yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin de bulunduğu 19 kişi tutuklandı.
8 Aralık tarihinde Acıpayam İlçesi’nde yaklaşık 1200 kişinin çalıştığı Aynes süt fabrikasına FETÖ/PDY soruşturması kapsamında operasyon düzenmişti. Düzenenen operasyon kapsamında gözaltına alınan yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin ile yönetim kurulu üyeleri eski AKP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ile Ayhan Batur’un da aralarında bulunduğu toplam 20 kişi gözaltına alınmıştı.  19 KİŞİ TUTUKLANDI! Gözaltına alınanlar, ifadelerinin tamamlanmasının ardından Acıpayam Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 20 kişiden aralarında firmanın patronlarının da bulunduğu 19 kişi tutuklandı, 1 kişi ise serbest bırakıldı. Mahkeme şirketin yönetim kurulu başkanı  Nevzat Serin, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Batur, Mehmet Ali Özkan ile Tümay Çalışkan, Suat Hamit Salmaşır, Salih Bilgin, Onur Nayman, Mustafa Bağcı, Metin Tural, Mekke Yassıkaya, Mehmet Uysal, Hüseyin Aktürk, Harun Ekinci, Fatih Dikbakan, Erkan Altındal, Ali Rıza Işık, Alie Öztürk, Eren Yazıcıoğlu ve Hasan Hüseyin Pekdemir’i tutukladı. Tutuklanan yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin, cezaevine götürülürken, “Şirketi batıranlar kına yaksın” dedi. İŞADAMININ 3 OĞLU DA TUTUKLANDI Tutuklanan kişilerin arasında bulunan Hasan Hüseyin Pekdemir ile birlikte Pekdemir Marketler Zinciri’nin ortaklarından olan işadamı Cemal Pekdemir’in 3 oğlu da FETÖ kapsamında tutuklanmış oldu. Daha önce Adnan Pekdemir ile Faruk Pekdemir kardeşler tutuklanmıştı.  Tutuklananlar arasında Mehmet Ali Özkan, daha önce AKP Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. 
Aynes süt firmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında firmanın yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin de bulunduğu 19 kişi tutuklandı.

8 Aralık tarihinde Acıpayam İlçesi’nde yaklaşık 1200 kişinin çalıştığı Aynes süt fabrikasına FETÖ/PDY soruşturması kapsamında operasyon düzenmişti. Düzenenen operasyon kapsamında gözaltına alınan yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin ile yönetim kurulu üyeleri eski AKP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ile Ayhan Batur’un da aralarında bulunduğu toplam 20 kişi gözaltına alınmıştı. 

19 KİŞİ TUTUKLANDI!

Gözaltına alınanlar, ifadelerinin tamamlanmasının ardından Acıpayam Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 20 kişiden aralarında firmanın patronlarının da bulunduğu 19 kişi tutuklandı, 1 kişi ise serbest bırakıldı. Mahkeme şirketin yönetim kurulu başkanı  Nevzat Serin, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Batur, Mehmet Ali Özkan ile Tümay Çalışkan, Suat Hamit Salmaşır, Salih Bilgin, Onur Nayman, Mustafa Bağcı, Metin Tural, Mekke Yassıkaya, Mehmet Uysal, Hüseyin Aktürk, Harun Ekinci, Fatih Dikbakan, Erkan Altındal, Ali Rıza Işık, Alie Öztürk, Eren Yazıcıoğlu ve Hasan Hüseyin Pekdemir’i tutukladı. Tutuklanan yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin, cezaevine götürülürken, “Şirketi batıranlar kına yaksın” dedi.

İŞADAMININ 3 OĞLU DA TUTUKLANDI

Tutuklanan kişilerin arasında bulunan Hasan Hüseyin Pekdemir ile birlikte Pekdemir Marketler Zinciri’nin ortaklarından olan işadamı Cemal Pekdemir’in 3 oğlu da FETÖ kapsamında tutuklanmış oldu. Daha önce Adnan Pekdemir ile Faruk Pekdemir kardeşler tutuklanmıştı.  Tutuklananlar arasında Mehmet Ali Özkan, daha önce AKP Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.