BU PARALAR BİR MEMURUN EVİNDEN ÇIKTI!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2016 - 12:43, Güncelleme: 18.10.2016 - 13:49 3833+ kez okundu.
 

BU PARALAR BİR MEMURUN EVİNDEN ÇIKTI!

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Denizli'de sürdürülen operasyonlarda bir devlet memurunun evinden çıkan paralar şok etti!
FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Denizli'de süren soruşturma ve operasyonlarda bir memurun evinden çıkan paralar dudak uçuklattı. Bu güne kadar polis tarafından yapılan baskınlar ve operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Bunların yanında aramalarda ele geçirilen değerli bazı unsurlarada el konulmuştu. OHAL kapsamında Denizli'deki en yetkili isim olan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, soruşturma kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada elde edilen paraları twitter hesabından paylaştı. Dr. Vali Ahmet Altıparmak'ın attığı twiti görenler şaşkına dödü.  Denizli Valisi Alıparmak, sosyal medya hesabından ele geçirilen paraların fotoğraflarını şu ifadelerle paylaştı;"FETÖ soruşturmaları kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada ele geçenler; 989 bin 658 Dolar 50 bin 550 Euro ve hemen yanında bir şiir."
FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Denizli'de sürdürülen operasyonlarda bir devlet memurunun evinden çıkan paralar şok etti!

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Denizli'de süren soruşturma ve operasyonlarda bir memurun evinden çıkan paralar dudak uçuklattı. Bu güne kadar polis tarafından yapılan baskınlar ve operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Bunların yanında aramalarda ele geçirilen değerli bazı unsurlarada el konulmuştu. OHAL kapsamında Denizli'deki en yetkili isim olan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, soruşturma kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada elde edilen paraları twitter hesabından paylaştı. Dr. Vali Ahmet Altıparmak'ın attığı twiti görenler şaşkına dödü. 

Denizli Valisi Alıparmak, sosyal medya hesabından ele geçirilen paraların fotoğraflarını şu ifadelerle paylaştı;"FETÖ soruşturmaları kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada ele geçenler; 989 bin 658 Dolar 50 bin 550 Euro ve hemen yanında bir şiir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.