TOPLAMDA SAYI 3 BİN 672'YE ULAŞTI!

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2016 - 16:24, Güncelleme: 09.08.2016 - 16:24 3639+ kez okundu.
 

TOPLAMDA SAYI 3 BİN 672'YE ULAŞTI!

Böylece kurumda bugüne kadar görevden uzaklaştırılanların sayısı 3 bin 672'ye ulaştı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı, 2 bin 560 personeli görevden uzaklaştırdı. Böylece kurumda bugüne kadar görevden uzaklaştırılanların sayısı 3 bin 672'ye ulaştı. DİYANET'TEN AÇIKLAMA GELDİ Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında her kademeden FETÖ/PDY ile ilişkili 2 bin 560 personelin daha görevlerinden uzaklaştırıldığı bildirilerek, "Başkanlığımız, ilk etapta 492, ikinci etapta 620 personeli görevden uzaklaştırmıştı. Bugün açığa alınanlarla birlikte toplam 3 bin 672 personel görevlerinden uzaklaştırılmıştır. Başkanlığımızın bu konuda oluşturduğu komisyonlar kapsamlı çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.
Böylece kurumda bugüne kadar görevden uzaklaştırılanların sayısı 3 bin 672'ye ulaştı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı, 2 bin 560 personeli görevden uzaklaştırdı. Böylece kurumda bugüne kadar görevden uzaklaştırılanların sayısı 3 bin 672'ye ulaştı.

DİYANET'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında her kademeden FETÖ/PDY ile ilişkili 2 bin 560 personelin daha görevlerinden uzaklaştırıldığı bildirilerek, "Başkanlığımız, ilk etapta 492, ikinci etapta 620 personeli görevden uzaklaştırmıştı. Bugün açığa alınanlarla birlikte toplam 3 bin 672 personel görevlerinden uzaklaştırılmıştır. Başkanlığımızın bu konuda oluşturduğu komisyonlar kapsamlı çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.