BU İDDİALAR ÇOK VAHİM!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2016 - 20:26, Güncelleme: 28.06.2016 - 20:26 3798+ kez okundu.
 

BU İDDİALAR ÇOK VAHİM!

Denizli'nin Akköy Mahallesinde yeni yapımı tamamlanan bir Camii'nin avlusunda ve çevresinde bulunan ağaçların kesilmesi tepkiyle karşılandı. İddialar ise çok vahim.
Denizli'nin Pamukkale İlçesine bağlı Akköy Mahallesinde kısa bir süre önce yapımı tamamlanan bir camiinin avlusundaki 30 çam ağacı bu gün kesildi. Yaşları 55-70 arasındaki cam ağaçlarının neden kesildiği ise bilinmiyor. Bölgede oturan vatandaşların anlam veremediği kesim işleminin gerekçesi olarak ortaya attıkları iddilar ise daha da ilginçti. İddialara göre bu ağaçlar "camiinin görünümünü yada görüntüsünü" engellediği için kesilmişti. Bazı vatandaşların bu olayı görüntülemesi ile ortaya çıkan kesim işlemi sosyal medyada da büyük tepki gördü.  Bir vatandaş, "Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan Akkoyde yeni yapılan Bu caminin çam agaçlarini benim dedemler. Bu gün ise bir kalemde kesiyorlar. O camların altında namaz kilmadinizmi hiç" sözleriyle duruma tepki gösterdi. 
Denizli'nin Akköy Mahallesinde yeni yapımı tamamlanan bir Camii'nin avlusunda ve çevresinde bulunan ağaçların kesilmesi tepkiyle karşılandı. İddialar ise çok vahim.

Denizli'nin Pamukkale İlçesine bağlı Akköy Mahallesinde kısa bir süre önce yapımı tamamlanan bir camiinin avlusundaki 30 çam ağacı bu gün kesildi. Yaşları 55-70 arasındaki cam ağaçlarının neden kesildiği ise bilinmiyor. Bölgede oturan vatandaşların anlam veremediği kesim işleminin gerekçesi olarak ortaya attıkları iddilar ise daha da ilginçti. İddialara göre bu ağaçlar "camiinin görünümünü yada görüntüsünü" engellediği için kesilmişti. Bazı vatandaşların bu olayı görüntülemesi ile ortaya çıkan kesim işlemi sosyal medyada da büyük tepki gördü. 

Bir vatandaş, "Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan Akkoyde yeni yapılan Bu caminin çam agaçlarini benim dedemler. Bu gün ise bir kalemde kesiyorlar. O camların altında namaz kilmadinizmi hiç" sözleriyle duruma tepki gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.