KENT KONSEYİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2016 - 10:45, Güncelleme: 15.06.2016 - 12:09 3473+ kez okundu.
 

KENT KONSEYİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Tavas Belediyesi Kent Konseyi, genel sekreterliğinde görev değişimi gerçekleştirildi.
Tavas Belediyesi Kent Konseyi, kurulduğu günden bu yana gerek ana yönetimiyle gerekse kadın meclisiyle üstün performans göstererek Tavas’ın değerlerinin, örf ve adetlerinin tanıtımına çok büyük katkı sunmaktadır. Kent Konseyi Genel Sekreteri Ummahan Sarızeybek, yeni görev değişimiyle Tavas Belediyesi zabıta görevlisi olarak atanmasından dolayı yerine, Tavas Belediyesi İşkur Ofis Sorumlusu Ayşe Canbas getirildi. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, görevi boyunca göstermiş olduğu performans dolayısıyla Ummahan Sarızeybek’e teşekkür etti. Yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Akyol ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Çetinkaya tarafından, Ummahan Sarızeybek’e teşekkür belgesi takdim edildi.  
Tavas Belediyesi Kent Konseyi, genel sekreterliğinde görev değişimi gerçekleştirildi.

Tavas Belediyesi Kent Konseyi, kurulduğu günden bu yana gerek ana yönetimiyle gerekse kadın meclisiyle üstün performans göstererek Tavas’ın değerlerinin, örf ve adetlerinin tanıtımına çok büyük katkı sunmaktadır.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Ummahan Sarızeybek, yeni görev değişimiyle Tavas Belediyesi zabıta görevlisi olarak atanmasından dolayı yerine, Tavas Belediyesi İşkur Ofis Sorumlusu Ayşe Canbas getirildi.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, görevi boyunca göstermiş olduğu performans dolayısıyla Ummahan Sarızeybek’e teşekkür etti. Yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Akyol ve Kent Konseyi Başkanı Ahmet Çetinkaya tarafından, Ummahan Sarızeybek’e teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.