2016 YGS soru ve cevapları yayınlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2016 - 22:41, Güncelleme: 14.03.2016 - 22:56 3247+ kez okundu.
 

2016 YGS soru ve cevapları yayınlandı

Adayların heyecanla merak ettikleri 2016 YGS soru ve cevapları yayınlandı...
Yaklaşık 3 saat süren YGS maratonu dün yapılan sınavla sona erdi. Öğrencilerin, "YGS soru ve cevaplarını ne zaman yayınlanacak?" sorusu, ÖSYM'nin resmi sitesinden yayınladığı "2016-YGS Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı" başlıklı duyurusu ile yanıt buldu. ADAYLAR KENDİ KİTAPÇIKLARINI GÖREBİLECEKLER Adaylar cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. Ayrıca bu sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir. Sorular ve cevaplar için tıklayınız: http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/YGS/YGS14032016.pdf
Adayların heyecanla merak ettikleri 2016 YGS soru ve cevapları yayınlandı...

Yaklaşık 3 saat süren YGS maratonu dün yapılan sınavla sona erdi. Öğrencilerin, "YGS soru ve cevaplarını ne zaman yayınlanacak?" sorusu, ÖSYM'nin resmi sitesinden yayınladığı "2016-YGS Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı" başlıklı duyurusu ile yanıt buldu.

ADAYLAR KENDİ KİTAPÇIKLARINI GÖREBİLECEKLER

Adaylar cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. Ayrıca bu sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir.

Sorular ve cevaplar için tıklayınız:

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/YGS/YGS14032016.pdf

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.