Yoğun Kar yağışı kazaya neden oldu

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2016 - 18:49, Güncelleme: 04.03.2016 - 18:49 4120+ kez okundu.
 

Yoğun Kar yağışı kazaya neden oldu

Çameli’de saat 15:15'de Düzençam Orman Deposundan yüklediği Tomruklarla Hatay'a doğru yola çıkan tomruk yüklü TIR ile bir otomobil çarpıştı.
Edinilen Bilgiye göre Yusuf Sahatoğlu'nun kullandığı 31 DJ 114 plakalı tomruklu yüklü TIR Denizli İstikametine giderken Emin Özcan yönetimindeki 20 ARB 58 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Tır ve otomobil farklı yönlere savuruldu. Tır’ın kasasındaki Tomruklar yola ve yol kenarındaki arsaya saçıldı. Olay yerine çağrılan itfaiye, polis, jandarma ve 112 sağlık ekibi tarafından iki aracın şoförü Çameli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 2 kişi yaralı Kazazedelerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza hakkında tahikat devam ediyor.   
Çameli’de saat 15:15'de Düzençam Orman Deposundan yüklediği Tomruklarla Hatay'a doğru yola çıkan tomruk yüklü TIR ile bir otomobil çarpıştı.

Edinilen Bilgiye göre Yusuf Sahatoğlu'nun kullandığı 31 DJ 114 plakalı tomruklu yüklü TIR Denizli İstikametine giderken Emin Özcan yönetimindeki 20 ARB 58 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Tır ve otomobil farklı yönlere savuruldu. Tır’ın kasasındaki Tomruklar yola ve yol kenarındaki arsaya saçıldı. Olay yerine çağrılan itfaiye, polis, jandarma ve 112 sağlık ekibi tarafından iki aracın şoförü Çameli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

2 kişi yaralı Kazazedelerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza hakkında tahikat devam ediyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.