Sema Ramazanoğlu'nun İlginç Twitter Adresi

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2015 - 09:51, Güncelleme: 25.11.2015 - 09:51 3327+ kez okundu.
 

Sema Ramazanoğlu'nun İlginç Twitter Adresi

Yeni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı DenizliMilletvekili Sema Ramazanoğlu seçilerek hükümete giren ilk başörtülü bakan oldu.
 Ramazanoğlu'nun Twitter adresi "@benbirkulum1" oldukça dikkat çekti. İlk başörtülü bakan Ayşen Gürcan ise seçim hükümetine parlamento dışından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak atanmıştı. BAKAN OLDUKTAN SONRA İLK MESAJINI YAYINLADI Sema Ramazanoğlu, kabinenin açıklanmasının ardından Twitter'dan "64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olsun" mesajını paylaştı. Ramazanoğlu'nun Twitter adresinin "@benbirkulum1" olması ise dikkat çekti.
Yeni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı DenizliMilletvekili Sema Ramazanoğlu seçilerek hükümete giren ilk başörtülü bakan oldu.

 Ramazanoğlu'nun Twitter adresi "@benbirkulum1" oldukça dikkat çekti. İlk başörtülü bakan Ayşen Gürcan ise seçim hükümetine parlamento dışından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak atanmıştı.

BAKAN OLDUKTAN SONRA İLK MESAJINI YAYINLADI

Sema Ramazanoğlu, kabinenin açıklanmasının ardından Twitter'dan "64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olsun" mesajını paylaştı. Ramazanoğlu'nun Twitter adresinin "@benbirkulum1" olması ise dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.