PAÜ Hastanesine bağışlar sürüyor

DENİZLİ SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2015 - 13:24, Güncelleme: 12.08.2015 - 13:24 4405+ kez okundu.
 

PAÜ Hastanesine bağışlar sürüyor

Denizli'nin sağlıkta ve eğitimde parlayan yıldızı olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne bağışlar gelmeye devam ediyor.
PAÜ HASTANESİNE BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR Hayırsever vatandaşlarımız hız kesmeden eğitime ve sağlığa verdiği desteği sürdürüyor. Bunlardan bir yenisi ise ARIKAN çiftinden geldi; Pamukkale Üniversitesi Hastanesine bağışlar sürüyor. Bağışlar kapsamında; hayırseverlerimizden Nuray-Osman Arıkan hastanemize oda bağışında bulundu. Nuray-Osman Arıkan çifti anneleri Ayşe Özcan adına PAÜ Hastanesi Çocuk Nefroloji katında bir oda bağışında bulundu. PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Merkez Müdürü Prof.Dr.Ali İhsan Bozkurt, Nuray-Osman Arıkan çifti katıldılar. Başhekim ve hayırseverler arasında imzalanan protokol sonrası Prof.Dr.Ali İhsan Bozkurt bağışlarından dolayı hayırseverlere teşekkür ettiler.
Denizli'nin sağlıkta ve eğitimde parlayan yıldızı olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne bağışlar gelmeye devam ediyor.

PAÜ HASTANESİNE BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR

Hayırsever vatandaşlarımız hız kesmeden eğitime ve sağlığa verdiği desteği sürdürüyor. Bunlardan bir yenisi ise ARIKAN çiftinden geldi;

Pamukkale Üniversitesi Hastanesine bağışlar sürüyor. Bağışlar kapsamında; hayırseverlerimizden Nuray-Osman Arıkan hastanemize oda bağışında bulundu.

Nuray-Osman Arıkan çifti anneleri Ayşe Özcan adına PAÜ Hastanesi Çocuk Nefroloji katında bir oda bağışında bulundu.

PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Merkez Müdürü Prof.Dr.Ali İhsan Bozkurt, Nuray-Osman Arıkan çifti katıldılar. Başhekim ve hayırseverler arasında imzalanan protokol sonrası Prof.Dr.Ali İhsan Bozkurt bağışlarından dolayı hayırseverlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.