Belediye meclisi olağanüstü toplandı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2015 - 17:18, Güncelleme: 18.06.2015 - 18:08 4333+ kez okundu.
 

Belediye meclisi olağanüstü toplandı

Çameli Belediye Meclisi'nde olağanüstü bir toplantı yapıldı.
Çameli Belediye Meclisi'nde olağanüstü bir toplantı yapıldı. Toplantının konusu ise Çameli Belediyesine ait bir arsanın Jandarmaya devredilmesi oldu. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen meclis olağanüstü toplantısına Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan başkanlı etti. Gündem maddesi Çameli Belediyesine ait 488 ada 4 parsel alanın Jandarma Hizmet Binası yapmak üzere Jandarma Genel Komutanlığına yer tahsisinin yapılması görüşüldü. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Sinevizyondan Meclis üyelerine Jandarma Hizmet Binası yeri hakkında bilgilendirme yaptı. Yapılan görüşmenin ardından yer tahsisinin oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddesinin görüşülmesi ve kabulün ardından toplantı sona erdi.
Çameli Belediye Meclisi'nde olağanüstü bir toplantı yapıldı.

Çameli Belediye Meclisi'nde olağanüstü bir toplantı yapıldı. Toplantının konusu ise Çameli Belediyesine ait bir arsanın Jandarmaya devredilmesi oldu. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen meclis olağanüstü toplantısına Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan başkanlı etti. Gündem maddesi Çameli Belediyesine ait 488 ada 4 parsel alanın Jandarma Hizmet Binası yapmak üzere Jandarma Genel Komutanlığına yer tahsisinin yapılması görüşüldü.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Sinevizyondan Meclis üyelerine Jandarma Hizmet Binası yeri hakkında bilgilendirme yaptı. Yapılan görüşmenin ardından yer tahsisinin oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddesinin görüşülmesi ve kabulün ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.